Stockholms hemligaste takbar – hit ska du bege dig i sommar!

le garden takterass Stockholm

The Sparrow Hotel öppnade i februari 2019 och har med sin varma atmosfär och personliga prägel blivit en favorit hos såväl stockholmare som tillresta besökare. Det franskinspirerade, chica boutiquehotellet ligger på Birger Jarlsgatan, bara ett stenkast från Stureplan och har totalt 87 färgstarka rum och juniorsviter samt gömmer även en riktig krogpärla, en vinbar– och bistro med meny signerad stjärnkocken Mathias Dahlgren.

the sparrow hotel Stockholm

Sedan öppningen har det färgstarka boutiquehotellet erbjudit god mat och dryck till hotellets gäster och övriga matglada besökare. I deras vinbar- och bistro serveras genuina franska rätter och klassiska franska viner, ett koncept skapat av Mathias Dahlgren och Staffan Naess.

Under sommaren förlängs The Sparrow Wine Bar & Bistro ytterligare och öppnar upp sin takterass Le Garden, huvudstadens kanske mest hemliga oas, mitt på Östermalm. Le Garden har nu öppnat för säsongen så att man kan njuta av Stockholm i sommarskrud i en mysig och lummig miljö samtidigt som man avnjuter lättare snacks, ost och chark, sippar på goda törstsläckare och dricker väl utvalda viner.

the sparrow wine bar & bistro

Jag skulle säga att Le Garden verkligen är den perfekta platsen för första dejten, en kväll med vännerna eller en härlig aw tillsammans med kollegorna för att avrunda jobbveckan. Vill man njuta av ett glas gott i en lugn och lummig miljö, men samtidigt ha närheten till pulsen på Stureplan. Då är det hit man ska bege sig, säger Josefine Ström, Food & Beverage Manager The Sparrow Hotel.

The Sparrow Hotel är dessutom hundvänligt och människans bästa vän är välkommen både på hotellrummen, i deras vinbar- och bistro samt på innergården Le Garden.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *