Fira Svenska flottans 500-årsjubileum i World of Warships

world of warships

För att fira Svenska flottans 500-årsdag har World of Warships ett speciellt uppdrag med belöningar inga svenska spelare får missa! 

En historielektion

Den 7 juni 1522 köpte Sveriges konung Gustav Vasa flera skepp i hansastaden Lübeck. Det räknas som det officiella datum då Svenska flottan grundades. Under många år räknades Svenska flottan som en av de mäktigaste i världen. 

I World of Warships kan du föra befäl över 10 olika svenska fartyg. Jagarna Romulus, Klas Horn, Visby, Västerås, Skåne, Öland, Östergötland, Halland, Småland och Ragnar är återskapade i spelet, historiskt korrekta in i minsta detalj!

Fartygen hittar du i det europeiska teknologiträdet. Om du vill ha mer historisk bakgrund så har World of Warships skapat en speciell video om den svenska jagaren HMS Småland:

Uppdrag och belöningar!

Uppgifterna är enkla och alla spelare kan klara av dem. För det första kan du få den historiska svenska skeppsbyggaren Fredrik Henrik af Chapman, känd för att ha gjort skeppsbyggnadskonsten till en vetenskap, som kapten med en unik röst av skådespelaren Magnus Roosmann.

Allt du behöver göra är att tjäna 18 000 baserfarenhet i fartyg klass V–X (ink. superfartyg) eller bara 6 000 baserfarenhet i europeiska jagare klass V–X.

För det andra kan du få Vasa-märket som är en symbol för Vasaätten och dess representant Kung Gustav I som grundade Svenska flottan 1522. För att få det måste du åsamka 900 000 skada med fartyg klass V–X (ink. superfartyg) eller bara 500 000 skada med europeiska jagare klass V–X. 

Detta är ett unikt tillfälle att visa Svenska flottans styrka så alla fans bör starta spelet och fira 500-årsjubileet genom att slutföra uppdraget och ta emot belöningarna. Här hittar hittar du spelet.

Om World of Warships

World of Warships är ett gratis historiskt onlinespel på PC från Wargaming. World of Warships ger med sin massiva flotta av de mest ikoniska krigsfartygen, fyra olika fartygstyper och strategiskt designade miljöer den ultimata sjökrigsupplevelsen anpassad för alla spelare.

Tack vare den största samlingen historiskt återgivna fartyg att spela kan World of Warships med rätta ses som ett digitalt fartygsmuseum och en samlingspunkt för alla med intresse för sjöfartshistorien. Nytt tematiskt innehåll och nyskapande spelsätt introduceras regelbundet och ger en mångsidig och spännande spelupplevelse till den breda spelarbasen.

En franchise – många plattformar

Efter den framgångsrika lanseringen av World of Warships på PC har det unika spelsättet och speldesignen anpassats för att nå ut med massiva sjöslag gratis till andra plattformar med World of Warships: Legends, tillgängligt på PlayStation och Xbox, samt World of Warships Blitz på iOS och Android. Officiell hemsida: http://www.worldofwarships.eu

Om Wargaming

Wargaming är en prisbelönt spelutvecklare och utgivare med huvudkontor i Nicosia på Cypern. Wargaming grundades 1998 och har växt till ett av de ledande spelföretagen med 15 kontor över hela världen, inklusive studior i Chicago, Prag, Shanghai, Sydney, Tokyo och Vilnius.

Miljoner spelare över hela värden spelar Wargamings spel på alla ledande spelplattformar. Till flaggskepsprodukter hör free-to-play-succéerna World of Tanks, World of Warships och World of Tanks Blitz.

Officiell hemsida: wargaming.com


Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *