Svenska klockmärket NorthTwentytwo nu på Kickstarter

År 2014 släppte svenska klockmärket NorthTwentytwo sin första kollektion Nord, som var konstruerad och tillverkad för det hårda och varierade men vackra klimatet på våra nordliga breddgrader. Genom att kombinera minimalistisk design med kvalitativa material skapar NorthTwentytwo klockor byggda för att hålla i decennierna både gällande funktion och design.

Nu i Juni är det dags för den andra kollektionen från NorthTwentytwo som går under namnet Arkipelag. Det är en minimalistisk kollektion som är inspirerad av Stockholms skärgård. Arkipelag innehåller bland annat en stilren och lugless design, Schweiziska urverk, safirglas och 10ATM vattentäthet.

Kollektionen består av fyra olika modeller, som alla finns tillgängliga med en urtavla på antingen 38 eller 42 mm. Alla fyra modeller har tre olika färgalternativ för armbanden.

Förra veckan körde NorthTwentytwo även igång med en så kallad crowdfunding kampanj på Kickstarter för att söka finansiering till kollektionen. Kampanjen är ännu igång i 19 dagar, där man kan välja mellan flera olika alternativ på finansieringsmodeller.

svartsö

Modellen Svartsö.

saltarö

Saltarö.

flaxen

Flaxen.

vaxholm

Vaxholm.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *