Sverigepremiär för Paul Smiths klockor

Stjärnurmakarna är först ut i Sverige med att lansera en ny klockkollektion från Paul Smith. Kollektionen består av 41 modeller, fördelad på sex underkollektioner.

Inspirerad av Pauls kärlek för det samtida och minimalistiska har samtliga klockor designats med rena linjer – och en touch av det oväntade i detaljerna. Sitt ursprung trogen är klockorna fyllda med personlighet och gjorda för att kunna användas varje dag. Varje klocka skapar ett tidlöst ur som kombinerar form och funktion. Dold i det bakre höljet av varje klocka finns en etsning av det prickiga mönster som kännetecknar Paul Smiths alla kollektioner.

Paul Smith höst-/vinterkollektion finns nu tillgänglig i Stjärnurmakarnas butiker och på www.stjarnurmakarna.se

paul smith watch 2

Block Chrono är den tyngsta och mest robusta klockan i den nya kollektionen. Klockan har upphöjda timvisare och är tillgänglig med krokodilläder- eller silver armband.

paul smith watch

Modellen Precision är den ”sportigaste” av modellerna, med en hänvisning till motorsporten. I klockans urtavla finns en färgpalett bestående av Paul Smith kännspaka färger petrolblå, grönt och lila.

paul smith klocka 5

Modellen Ma är den mest avskalade av modellerna. Trots sin minimalistiska design spelar färgerna en viktig roll med timvisare i fyra klara färger. Finns både med metall och läder armband.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *