Sveriges mest spektakulära hotell med takterrasser

bästa hotell med takterrass

Det är en annorlunda semester för många denna sommar. Det har också gjort att uttryck som hemester har blivit vanligt att använda för att beskriva en semester inom landet.

Planerar du att hemestra i sommar? Då skall du passa på att besöka några av Sveriges bästa hotell med härliga takterrasser och fantastisk utsikt. Det finns mycket att upptäcka även i Sverige och under de senaste åren har flera fantastiska hotell dykt upp i städer runtom i landet.

Sveriges bästa hotell med takterrasser

Här delar övernattningsexperterna på Hotels.com med sig av fyra tips på hotell med takterrass. Alla dessa följer också riktlinjerna för sociala distansering, så att du kan känna dig trygg medan du njuter fullt ut av din hemester.

KUST Hotell & Spa – Piteå

bästa hotell med takterrass sverige

KUST Hotell & Spa är ett nybyggt designhotell i hjärtat av Piteå, vars takterrass bjuder på fantastisk utsikt över halva Norrbotten.

Hotellets avkopplande spa tar upp en hel våning, och imponerar med sin infinitypool under bar himmel. Här kan du hitta ditt inre zen, njuta av otrolig utsikt, och göra sparitualer och behandlingar inspirerade av den norrländska floran.

KUST Hotell & Spa går att boka från 1 395 SEK per rum per natt*. 

Downtown Camper – Stockholm

bästa hotell med takterass i stockholm

Är du ute efter en spaupplevelse med utsikt över Stockholms skyline är Downtown Camper hotellet för dig.

Detta moderna hotell har en spektakulär takterrass, med ett exklusivt spaområde. Varför inte njuta av utsikten över Riddarfjärden från hotellets takpool?

Downtown Camper går att boka från 1 340 SEK per rum per natt*. 

The Steam Hotel – Västerås

bästa hotell med takterrass i sverige sommaren 2020

The Steam Hotel är ett gammalt kraftverk som har byggts om till ett industriromantiskt hotell med stort spa, takrestaurang och en terrass med pool och fantastisk vy över Mälarens glittrande vatten. 

På hotellets 18:e våning finns en härlig cocktailbar, där du kan äta och dricka i en lummig trädgård med utsikt över Västerås. När vädret tillåter, öppnar takterrassen där du kan sippa på en drink under bar himmel.

The Steam Hotel går att boka från 1 800 SEK per rum per natt*. 

Upper House – Göteborg

bästa hotell med takterrass

Högst upp i Gothia Towers i Göteborg hittar du det flerfaldigt prisade hotellet Upper House. Här omges du av avslappnad skandinavisk lyx, trendiga sviter, ett spa på tre våningar och en stjärnrestaurang på 25:e våningen med oslagbar utsikt över vackra Göteborg.

På hotellets tak huserar dessutom Sveriges högst belägna biodlare, vars honung används av hotellets kockar liksom till hotellets egna öl. 

Upper House går att boka från 3 090 SEK per rum per natt*. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *