Tailor Store lanserar skräddarsydd jacka

Nu går det att få en perfekt sittande jacka i just ens egen stil och i just det jacktyg man vill ha. Tailor Store lanserar en skräddarsydd jacka, tillsammans med fem jacktyger och många möjligheter att påverka designen.

Känslan i att bära kläder som sitter perfekt är som bekant oslagbar. Tailor Store är en webbtjänst för skräddarsydda kläder, där man med hjälp av designverktyg kan bestämma design, tyg och knappar på skjortor, kostymer, chinos och pikétröjor. Tailor Stores skrädderi på Sri Lanka syr sedan endast upp beställningar och gör ingen överproduktion i standardstorlekar.

Med andra ord erbjuder Tailor Store ett alternativ till standardstorlekar och snabbmode. Välsittande, klassiska kläder används och älskas mer och eftersom man endast syr upp på beställning blir det inget slöseri med resurser som arbetstid och tyg.

En ledig kort jacka ingår i en välklädd mans garderob och därför bestämde man sig hos Tailor Store att utveckla en ny jacka som nu gjort deras Car Coat sällskap i utbudet för ytterkläder.

En jacka av modellen ”Car Coat” som finns i utbudet sedan tidigare.

För att göra det så enkelt som möjligt använder deras skräddare de mått som redan finns i kundernas måttprofiler när de gör mönstret till varje kunds unika jacka. Kunderna kan därför ta för givet att den nya jackan kommer att passa lika perfekt som skjortorna, chinosen eller kostymen.

Vid beställningen hos Tailor Store startar kunden designverktyget för jackan. Här bestäms jackans stil. Det går att göra en ledig jacka i Harrington-stil genom att välja ståkrage och fickor med lock. Det går också precis lika bra att göra en mer dressad jacka med skjortkrage och passpoalfickor, som på bilden överst.

Ett viktigt val i jackdesignern är jackans tyg. Tailor Store erbjuder fem olika jacktyger med olika egenskaper från svala Carnaby i linne- bomullsblandning till det helt nyutvecklade tyget Marylebone som står emot både vatten och vind.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *