Tapetkollektion med influenser från den viktorianska eran

Foto: Midbec AB

Det har blivit dags att börja förbereda sig för hösten och dess många mysiga hemmakvällar och därför hämtar vi idag lite inspiration till hemmet. Ett sätt att med enkla medel bringa nytt liv i hemmet är nya tapeter. Då det gäller dessa är det oftast bara fantasin som sätter gränser för vad som är möjligt – såpass många fantasirika mönster finns nämligen numera på marknaden.

I och med höstens intåg har naturens intensiva färgskiftningar tagit sin början och Midbec Wallpapers lanserar nu kollektionen Glasshouse som tar höstens varma färger in i hemmet och skapar en gemytlig atmosfär.

Tapetkollektionen Glasshouse tar oss med på en resa där vi får återupptäcka den viktorianska perioden insvept i en modern tolkning. Kollektionens mönster är inspirerade av den viktorianska Arts and Crafts-rörelsen där både symmetri och naturliga former är tydligt närvarande. Vackra japanska blommotiv och andra asiatiska influenser från denna period får ta plats i flera av kollektionens botaniska mönster.

Kollektionen Glasshouse består av 52 artiklar uppdelat på 10 olika mönster och enfärgade tapeter. Kollektionen finns nu i butik och på midbec.se.

Nedan är några exempel från kollektionen.

Foto: Midbec AB
Foto: Midbec AB
Foto: Midbec AB
Foto: Midbec AB
Foto: Midbec AB
Foto: Midbec AB

exklusiva parfymer för män och kvinnor jul 2017

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *