The Body Shop presenterar ny groomingserie för män

The Body Shop är ett globalt skönhetsvarumärke som grundades i engelska Brighton 1976 av Anita Roddick. Målet var att skapa en positiv förändring i världen genom att erbjuda produkter för hudvård, hårvård och makeup som var naturligt inspirerade, av hög kvalitet och tillverkade etiskt och hållbart. The Body Shop gick i täten för filosofin att företagande kan vara en kraft för gott, och det är fortfarande drivkraften för hela företaget.

Numera har The Body Shop fler än 3 000 butiker i 60 länder och utnämndes 2017 till Sveriges mest hållbara varumärke i kategorin ”Kläder & Skönhet” i undersökningen Sustainable Brand Index™.

Nu har The Body Shops första kompletta serie med hud- och skäggvård för män lanserats och består av fyra produkter bestående av ingredienser med naturligt ursprung. Här finns alternativ som ger den moderna mannens hud och skägg den vård som krävs. Det spelar ingen roll och skägget är långt eller kort, det är alltid viktigt att hålla det rent och mjukt. Torra, sköra och stickiga skäggstrån går aldrig hand i hand med känslig hud.

Cedar & Sage Conditioning Beard Oil har en lätt, icke-fet formula som mjukgör, vårdar och lyfter fram naturlig lyster i alla typer av skägg. En blandning av eteriska oljor från ceder, salvia och kryddnejlika ger skägget en mjuk, träaktig doft.

Här finns två nykomlingar som energikickar huden med brasilianska guaranafrön och gröna kaffebönor från Etiopien. Använd Guarana & Coffee Energising Cleanse för en klar och fräsch look och fuktboosta med ultralätta Guarana & Coffee Energising Moisturiser.

Green Tea & Lemon Mattifying Moisturiser fräschar omedelbart upp huden och mattar ned den hela dagen med hjälp av japanska gröna teblad och citron från Italien.

Löddra upp med Maca Root & Aloe Shaving Cream och Wooden Shaving Brush för en skonsam och smidig rakning. Avsluta med Calming Post-Shave Water Gel för en lenande och klar finish. En effektiv rutin som håller irriterad och röd hud till ett minimum med hjälp av peruansk maca root och ekologisk aloe vera från Community Trade i Mexiko.

Kollektionen är utvecklad med hållbart anskaffade ingredienser från Community Trade. Guarana & Coffee, Green Tea & Lemon och Maca Root & Aloe Vera har berikats med ekologisk aloe vera från Community Trade i Campeche i Mexiko.

Cedar & Sage Conditioning Beard Oil består av tre klassiska Community Trade-ingredienser: ekologisk kokosolja från Samoa samt sojaolja och ekologisk babassuolja från Brasilien.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *