The Man Box – för manlig skönhet

prenumerationstjänst skönhet för män

Prenumerationstjänsten The Man Box är ett sätt att testa de bästa produkterna inom hudvård, styling, schampo/balsam, rakning, herrparfymer och mycket annat. The Man Box lanserades för män i Sverige år 2013, medan den kvinnliga motsvarigheten GlossyBox kom till den svenska marknaden ett drygt år tidigare.

The Man Box är en prenumeration där man får hem en exklusiv box med fem utvalda grooming-produkter i mindre storlek varannan månad. Tanken är att man ska få en chans att testa olika typer av produkter för att hitta nya favoriter. Marknaden för skönhetsprodukter för män växer enormt och fler märken och produkter dyker upp i takt med att männen bryr sig allt mer om sitt utseende.

Prenumerationstjänst för skönhet stor trend internationellt

Konceptet att prenumerera på denna typ av boxar har blivit en enorm trend internationellt. Män är fortfarande inte helt bekväma i en butiks skönhetsavdelning och där löser manboxen problemet genom att de får prova sig fram i lugn och ro hemma.  

Dessutom får prenumeranterna en chans att prova på produkter de kanske aldrig annars hade testat och på så sätt hitta nya favoriter.

Innehållet i boxen är exklusiva produkter anpassade efter de svenska männens behov, som väljs ut och anpassas efter den profil man fyller i när man börjar prenumerera. I boxarna brukar finnas allt från deodoranter, speciella hudkrämer, hårvaxer till accessoarer. Med varje box följer en guide till produkterna, med tips för hur de används på bästa sätt.

the man box våren 2016

Man Box för våren, med instruktioner för produkterna.

morsdag glossybox 2016

För de av er som går och funderar på en lämplig morsdagspresent till söndagen 29 maj, så kan jag redan här och nu dela med mig av en idé. För att fira denna speciella högtid lanserar Glossybox återigen den populära, limiterade Mors dag-boxen, en box fylld med skönhetsöverraskningar perfekta att uppvakta mamma med eller den kvinna man vill ge extra uppskattning.

Många av oss män brukar ha en tendens att komma ihåg mors dag i sista stund och bli tvungna att i panik försöka komma på en lämplig present. Det skadar dock inte att vara ute i god tid och en beställning på ett presentkort med prenumeration på Glossybox eller en beställning på en box för just mors dag lär vara en uppskattad present. Boxarna skickas ut under vecka 19, alltså i god tid innan Mors dag.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *