THOMAS SABO lanserar automatklockor

THOMAS SABO presenterar nu för första gången automatklockor. De fem herrmodellerna med uttrycksfull design har namnet Rebel Automatic Skulleton – en kombination av orden ”skeleton-klocka” och ”skull”. Klockorna finns exklusivt hos THOMAS SABO från och med den 1 oktober.

Boett och armband på de nya klockorna Rebel Automatic Skulleton har en markant design och inspirationen är hämtad från THOMAS SABOs smyckeslinje Rebel at heart för herrar. Åtta silverfärgade dödskallemotiv är integrerade i boetten av rostfritt stål vilket ger klockorna en rebellisk elegans.

Den transparenta urtavlan är ett centralt designelement eftersom det ger en fascinerande blick in i det skeletterade, automatiska Miyota-urverket. Glaset i boettens botten, som är infattat med stor precision, är utformat som den ikoniska THOMAS SABO-dödskallen. En en unik specialdetalj som gör att urverket kan ses både från ovan- och undersidan.

Serien omfattas av fem olika modeller i färgerna svart, silver och guld med armband i rostfritt stål eller läder. Klockorna finns endast i THOMAS SABO-butiker samt i webbshoppen på http://www.thomassabo.com.

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *