Tips på hur du vårdar din relation under karantän

De flesta av oss jobbar nu hemifrån och spenderar därför mer tid i hemmet generellt. Det betyder att vi konstant ska vara med vår partner. För de flesta av oss är detta en rätt ny situation då vi i alla fall några timmar om dagen har ett jobb att gå till eller ärenden som ska uträttas. Det är också en fantastisk tid att har en partner då du annars kanske skulle känna dig lite ensam. 

Nu när ni har så mycket tid tillsammans kan ni ju välja att fokusera den på att ta hand om er relation. Det är också en tid för att testa nya saker för att inte hamna i en tråkig bubbla. Vi kan inte göra något åt den situation vi befinner oss i men vi kan försöka göra det bästa av den. Det är den perfekta möjligheten för dig och din partner att komma varandra närmare och fokusera på varandra. 

Ge förhållandet ny gnista med dessa tre aktiviteter

1. Fokusera på ert sexliv och pröva ny kittlande lekar.

Något ni kanske inte har tid med i vardagen är att experimentera med olika lekar i sängen. Det finns otroligt många möjligheter men när ni kommer hem från jobbet, är en snabb missionären det enda ni orkar med. Nu har ni chansen att prova era vildaste drömmar och fantasier och ge ert sexliv en helt ny gnista. 

Ni kan eventuellt prova sexleksaker för män. Sexleksaker kan göra ert sexliv mer spännande och mer njutningsfullt då de är utvecklade för njutning. Ett exempel på en leksak som är både lätt att använda och garanterar er båda en härlig stund är en penisring. En penisring stimulerar män och kvinnor samtidigt. Kvinnan stimuleras av ringens vibrationer och du som man får en mer långvarig och starkare erektion. Den kan givetvis användas i både heterosexuella och homosexuella relationer då vibrationer kan avnjutas av alla och en längre erektion är definitivt något ni båda gynnas av. 

2. Överraska din partner med en festmåltid.

Matlagning är en rolig aktivitet för er bägge två. Det kanske är något ni normalt gör tillsammans i vardagen. Nu när vardagen ser lite annorlunda ut och ni båda två alltid är hemma kan det vara sunt för relationen att få lite egen tid. Om du dessutom kan spendera din egen tid med att överraska din partner kan det gynna er relation ännu mer. 

Det är här perfekt att laga en fantastisk måltid till den du älskar. Du har äntligen tiden att prova den där grytan du tänkt på, sedan du såg den i ett matlagningsprogram. Spendera några timmar i köket medan din partner är ute och går eller befinner sig i ett annat rum. Duka sedan bordet fint, ta fram en god flaska vin och servera din partner en fantastisk måltid. Om det inte smakar bra kan ni alltid dricka ett glas vin och skratta åt situationen. 

3. Mer romantik med en härlig massage.

Ja, massage kan alltid vara romantiskt men kanske lite extra under rådande omständigheter. Vi ska alla ta avstånd från varandra men ni få ju vara tillsammans så utnyttja att ni faktiskt kan röra vid varandra. Tänd ljus och sätt på de bästa romantiska balladerna och massera varandra. Aktiviteten kan också hjälpa din nu kanske ömma rygg som istället för den ergonomiska kontorsstolen nu sitter med dålig hållning över köksbordet. 

Rutiner i vardagen vårdar förhållandet 

Det är viktigt att ni får vardagen att fungera och inte går varandra på nerverna i dessa tider. Arbetar ni båda hemma finns det några saker ni kan göra för att minska irritation som rätt naturligt uppstår.

Arbeta i olika rum. 

Har ni flera rum och arbetsytor kan det vara bra att arbeta i olika rum för att inte vara på varandra exakt hela tiden. 

Gå promenader när du behöver andrum. 

Ni behöver inte vara tillsammans hela tiden gå en promenad, njut av naturen och ta lite tid för dig själv.

Prata med varandra. 

Kommunikation är jätteviktigt för att undvika irritation och passiv aggressivitet. Lyssna på den andras behov och kom fram till en kompromiss om hur detta ska fungera. 

Fokusera på vardagsintimitet. 

Ni kanske brukar kyssa varandra när ni går åt varsitt håll om morgonen och igen när ni ses igen efter en lång dag. Nu kan ni ha dessa små intima ögonblick oftare kanske varje gång en av er lämnar rummet eller går till affären. 

Gör skillnad på vardag och helg. 

Se till att ni fortfarande firar helgen tillsammans. Köp ett godare vin och laga finare mat. Rutiner är viktigt och helgen kan vara en möjlighet för er att fokusera på att lyxa till det och ha romantiska stunder tillsammans. 

Se det här som en möjlighet att vårda relationen till din partner och kanske till och med förbättra den. Njut av varandras sällskap och respektera varandras behov. Vem vet den här tiden kanske för er närmare varandra och ger er relation helt nytt liv.  

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *