Tjäna pengar till ditt lag, förening eller klass

tjäna pengar till laget föreningen

De flesta av oss har någon gång i livet varit med om att hjälpa laget, klassen eller föreningen genom att sälja olika produkter. Det som vi alla har gemensamt i dessa projekt är att vi alla vill tjäna så mycket pengar som möjligt med minsta möjliga arbetsinsats. Här tar vi fram några tips för att bäst tjäna pengar till din förening eller klass.

Numera är det möjligt att sälja alla möjliga typer av produkter, med allt från toalettpapper till delikatesser. Precis som i allt som berör försäljning är det bra att sikta in sig på produkter som är eftertraktade och som fyller ett behov på marknaden.

Tips för att enkelt tjäna pengar till laget

För dig som vill tjäna pengar till laget är det alltså bra att rikta in dig på produkter som är unika. Vi har väl alla blivit erbjudna både strumpor och toalettpapper av föräldrar runt kaffebordet i jobbet. I dessa fall blir ofta beställningar gjorda som en god gärning – man vill helt enkelt understöda någon man känner.

Om du vill rikta in dig på att sälja riktigt mycket bör du dock sikta på att skapa ett äkta begär. Skribenten var en av de första på marknaden att sälja morsdagstårtor till föreningen i början av 90-talet. Det var ett nytt koncept vid en tidpunkt då all dörr-till-dörr försäljning i stort sett handlat om jultidningar. Det skapade uppmärksamhet och i stort sett alla var glada att köpa minst en tårta till hemmet mot löftet att få dessa levererade till dörren på morsdag.

Fyll ett behov

Med andra ord handlar det om att fylla ett behov. I en tid när de flesta av oss har möjlighet att beställa och få allt levererat till dörren genast är detta kanske svårare än någonsin. Men för den som verkligen försöker och lägger upp en plan finns goda möjligheter även i dagens läge.

Hos tjänster som Säljdirekt.se finns specialprodukter som Saffran, parmesanost och lyxkaffe. Det är produkter med en hög efterfrågan i en tid när vi konsumenter blivit alltmer krävande.

Nämnda Säljdirekt.se kan du också precis som namnet antyder, sälja produkterna direkt – utan att ta upp beställningar i förväg. Dessutom till riktigt bra marginaler på upp till 50% av försäljningen. Det är ett riktigt bra sätt att snabbt tjäna pengar med så lite arbetsinsats som möjligt!

Avslutningsvis – Gör det lilla extra!

Det är alltför många av oss som går halvhjärtat in i projekt där det handlar om att tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen. Ta det som en utmaning att lära dig något från. I slutändan handlar all företagsverksamhet om förmågan att sälja en produkt eller tjänst.

Därför är det ett utmärkt sätt att lära dig dessa färdigheter så tidigt som möjligt. Oavsett om du gör det som förälder eller hjälper dina barn i konsten att sälja.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *