Tobaksfritt snus allt populärare på marknaden – Här är orsakerna

vita nikotinpåsar

Om du testat med att sluta snusa eller röka vet du hur svårt det kan vara. I många år fanns inga egentliga alternativ till nikotintuggummi eller andra liknande avvänjningsprodukter för den som ville bli kvitt abstinensbesvär. De senaste åren har dock ett bra surrogat till snus kommit ut på marknaden – vita nikotinpåsar utan tobak.

Speciellt för den som snusat i många år är detta ett utmärkt sätt att bli kvitt alla de biverkningar som finns i tobak. Du har något under läppen, vilket erbjuder en snarliknande känsla som att snusa samtidigt som du får ta del av det rus som nikotinet erbjuder. Om du siktar att på längre sikt bli helt av med nikotinbehovet är de vita nikotinpåsarna ett bra första steg.

Var hittar man vita nikotinpåsar?

De vita nikotinpåsarna, eller White Pouches som de även kallas, har även blivit stora internationellt. Som bekant är det endast i Sverige snus är tillåtet att använda, något som stundvis vållar problem hos svenskar som bor utomlands eller vistas i utlandet på semester. Då är ofta de vita nikotinpåsarna räddningen.

Men det är inte endast bland svenskar som vita nikotinpåsar blivit stora. De stora antal nya tillverkare som dyker upp varje månad är ett bevis på detta. Det dyker också hela tiden upp nya sajter som erbjuder Tobaksfritt snus online. En av dessa aktörer är Whitepouches.com som redan finns i många länder. Det som är unikt med Whitepouches.com är den snabba leveransen. I Sverige sker leveransen snabbt med DHL, men i flera andra länder är det ännu snabbare. Bland annat i Malta har sajten leverans inom 2 timmar från beställning!

Ett bättre alternativ till snus och tobak

Vita nikotinpåsar är ett populärt alternativ till traditionella tobaksprodukter och erbjuder användarna samma tillfredsställande nikotinkick utan de skadliga biverkningarna av rökning och snusande. Dessa vita påsar finns i en mängd olika smaker och format, vilket gör dem till ett extremt mångsidigt val för alla som vill minska eller eliminera sin exponering för tobak.

Vanligaste smaken hos de vita nikotinpåsarna är olika varianter av mint med kylande effekt, men i dagens läge finns de flesta smaker representerade. Hit hör allt från olika bär- och fruktsmaker till redaktörens favorit lakrits.

Det finns också klassiska tobakssorter som Virginia och American Blend i urvalet hos flera märken. Med andra ord är sannolikheten stor att det finns vita nikotinpåsar som passar just dina smakpreferenser.

Avslutningsvis

Självklart är det allra bästa om du helt kan låta bli att använda nikotin, men som nämnt är detta oftast enklare sagt än gjort. Speciellt för den som vant sig vid att snusa dagarna i ända. Då är de vita nikotinpåsarna ett bra alternativ. Förutom de direkta hälsofördelarna med att sluta med tobak får du även vitare tänder – även det ett utmärkt skäl att välja tobaksfritt snus!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *