Tommy Hilfiger Flex Collection

En av de klarast lysande trenderna inom det manliga modet under de senaste åren har varit olika resekollektioner. Jämsides med sina mer traditionella kollektioner har bland annat Burberry, Kiton och Paul Smith lanserat resekollektioner med kläder som är anpassad till en aktiv livsstil.

Det är främst med traditionellt oflexibla klädesplagg som kostymer och ytterrockar som man marknadsför dessa resekollektioner. Det som skiljer dessa kostymer från mer klassiska modeller är att de är flexibla, tunna och skrynkelfria. Helt enkelt perfekta att resa i.

Under London Collections som gick av stapeln i mitten av juni presenterade Tommy Hilfiger sin nya TH Flex Collection som är en del av deras vårkollektion för våren 2016. Att man valde att presentera kollektionen i tennistema har att göra med att Rafael Nadal är märkesambassadör för kollektionen.

TH Flex kostymerna är tillverkade i Marzotto Cool Life, ett tyg av hög kvalitet som tillverkas med miljövänliga produktionsmetoder. Det skrynkelfria stretchtyget gör kostymen bekväm att resa i. Dessutom är tyget som kostymerna tillverkats av vattenavdunstande, något som hjälper under regniga dagar eller om man råkar spilla sitt morgonkaffe en stressig morgon.

tommy hilfiger flex 2
tommy hilfiger flex
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *