Topp 10 modetrender för män 2023

Promo-codes experter tipsar dessutom om hur ni kan tänka för att hitta kläder och herrmode som inte bara passar er stil, utan också er plånbok. Alla behöver ju trots allt fundera över hur man bäst kan använda sina pengar för att hålla en god balans mellan konsumtion och ekonomi. Att använda sig av aktuella kampanjkoder är till exempel alltid en bra ide’ för den som vill handla smart och samtidigt ta hand om sin look. 

De tio största trenderna

 1. Avslappnat mode för män
  Smala kostymer och en siluett som är av det smalare slaget har rent allmänt varit på mode för män under de senaste tio åren. Detta håller dock på att förändras och under 2023 gäller ett mer avslappnat snitt. 
 2. Retro kommer igen
  Om du minns hur det såg ut på nittiotalet så vet du att färgglada kläder och asymetriska mönster var stort då. Detta kommer nu igen och du kommer att se färger du inte sett på länge, även för män.
 3. Vilda västern är tillbaka
  Det kanske inte är något för alla men en tuffare stil med skjortor och detaljer är något som i allra högsta grad är på modet igen. Hitta det du behöver med NLY Man rabattkoder så behöver det heller inte kosta mer än du har råd med.
 4. Ny byxtrend med större passform
  Även inom byxor hittar man 2023 en större passform än innan. Detta går hand i hand med den mer avslappnade stil som gäller nu.
 5. Prestanda och stil i ett
  Den nya trenden är också att du kan kombinera prestanda och stil i en och samma look, utan att det hela inte passar för kontoret. Detta är en ny och friare möjlighet för alla som vill klä sig snyggt men samtidigt få möjlighet att vara fria att uttrycka sig.
 6. Hybridmode är högsta mode
  Det blandade modet där bara din fantasi sätter gränserna är nu tillbaka och du kan kombinera flera stilar i samma outfit utan problem.
 7. Polon är åter
  Även polotröjan är åter och du behöver inte ha den under en kavaj eller annan tröja. Det står dig fritt att använda den som enda tröja om du önskar det.
 8. Militärinspirerat är på modet
  Det finns några trender som sticker ut och som inte alla gillar och militärinspirerat är en av dessa. Det är dock ett faktum att militärmönster är tillbaka, ibland på oväntade sätt.
 9. 80-talets denim är tillbaka
  Även åttiotalets denim är tillbaka på modet och du kan använda detta till både byxor och tröjor liksom skjortor. Valet är upp till dig. 
 10. Workwear är tillbaka
  Arbetskläder är tillbaka på modet och du kan med fördel kombinera detta på ett sätt som passar dig. 

Dina modeval reflekterar vem du är

Du gör val varje dag om vem du vill vara och dina kläder och den stil du har kan visa världen vad du känner just idag. Mode ger dig helt enkelt ett utmärkt tillfälle att få uttrycka vem du är, utan att det behöver kosta skjortan.

Du kan med dessa tips och trender hitta inspirationen du behöver för 2023 och kan genom att handla smart med Promo-codes rabatter också se till att dina nya kläder blir en tillgång och inte en ekonomisk börda. Mode skall vara roligt, på alla sätt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *