Tre högtidliga stilar för jul och nyår från Eton Shirts

stiltips för män jul och nyår

I år fyller Sveriges mest förnäma skjortmärke Eton 90 år. Det firar man bland annat genom att lansera en alldeles ny Custom Made-tjänst på nätet.

Men det finns även andra intressanta lanseringar på väg lagom till festsäsongen. Bland annat de två skjortor som syns på stiltips 2 och 3 nedan och som nu finns på Etons hemsida.

Högtider som jul och nyår bör varje gentleman omfamna med stil och i år handlar det om att klä sig stilfullt och rätt för ändamålet – detta gäller i lika hög grad för julmiddagen med familjen som för nyårsfesten med vännerna.

Här är tre högtidliga stiltips från Eton som får dig att lysa upp i vintermörkret.

Stiltips 1

herrmode stiltips julfest

En klassisk vit twillskjorta kan både ge ett formellt och ett avslappnat intryck. Matcha den med grövre material för en ledigare uppklädd look. En matt marinblå ullslips är ett vasst, men samtidigt mjukt tips.

Stiltips 2

stil för julfesten

För finare tillställningar skall finskjortan fram. Om man är ute efter en personligare stil är denna ljusblåa tuxedoskjorta något för dig. Med skimrande silvertråd i väven är detta en skjorta som definitivt får dig att sticka ut bland pingvinerna. En texturerad mörkblå sidenfluga sätter pricken över i:et.

Stiltips 3

stiltips till julfesten

Subtil elegans i lyxformat. Med dold knäppning och svart jacquard-blomsterbrodyr över följsamt nattsvart twilltyg är denna skjorta en garanterad konversationsstartare. Bärs med fördel med en svart sidenfluga för den kompletta looken.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *