TRIWA firar 10 år med jubileumsklocka

På tisdag nästa vecka lanserar TRIWA klockan TIO för att fira märkets 10-årsjubileum. Klockan är begränsad till 300 numrerade exemplar och kommer med automatiskt urverk, safirglas och är fylld med referenser från deras 10-åriga historia.

Det var år 2007 som de fyra klockintresserade vännerna Harald, Ludvig, Tobias och Didrik startade märket TRIWA med målet att förändra marknaden för klockor, vilket även själva namnet härstammar från (Transforming the Industry of Watches).

De började med 300 klockor i tre olika färger, som man utvecklade i ett gammalt stall i Stockholm. Design och produktutveckling sker numera i TRIWAs kreativa studio i centrala Stockholm och mottot är det samma som grundarna haft från första början; att ta fram enbart produkter som de själva skulle bära.

Idag finns TRIWAs produkter i över 2000 butiker på 30 olika marknader runtom i världen. Bland utbudet finns idag förutom klockor, även solglasögon och armband.

Tio år senare ser grundarna nu tillbaka på den resa de gjort genom åren och firar detta genom att lansera en jubileumsklocka som man döpt till TIO. Med denna klocka har man kombinerat alla de viktiga elementen från deras resa genom åren. Klockan innehåller det färgschema som de första tre klockorna innehöll och kombineras med en jubileumslogo i guld. Klockan är fylld med referenser till TRIWAs 10 år i branschen.

Klockan har ett automatiskt Miyota urverk och safirglas. TIO är begränsad till 300 numrerade exemplar för att fira den första ordern på 300 klockor som gjordes år 2007 och kommer att säljas endast i utvalda butiker samt på TRIWA.com.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *