Triwa presenterar kollektion tillsammans med italienska Sergio Tacchini

triwa Sergio Tacchini

Idag lanserar TRIWA tillsammans med det legendariska italienska sportmärket Sergio Tacchini en klockkollektion med fyra färgstarka modeller. Med inspiration från de båda varumärkenas färgstarka bakgrund har man gjort en tålig, vattentät klocka som kan bäras både till vardags och vid sport.

Kollektionen består av 4 klockor i färgerna Aqua, Neon, Concrete och Navy. Designen avspeglar Sergio Tacchinias historia och märkets starka idrottsbakgrund med Tennis i sitt dna och slår även ett slag för ökad fysisk aktivitet under konceptet Time for Sports!

Det är en dröm för oss att göra det här samarbetet. Vi har traditionellt inte fokuserat så mycket på sport, men Sergio Tacchini är ett av världens coolaste varumärken, som följt oss sedan barnsben. Vi upptäckte dessutom att vi hade mycket gemensamt, då vi båda har arbetat med att addera färg i en relativt konservativ värld, säger Ludvig Scheja, kreativ chef på TRIWA.

Klockorna är tillverkade av Schweizisk TR90 plast. Varje klocka kommer med ett matchande nylonarmband med reflexrand och överdimensionerade loggor.

Kollektionen finns nu tillgänglig på www.triwa.com www.triwa.com och till ett pris på 995 SEK.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *