TRIWA uppdaterar sin bästsäljare

Ett vinnande koncept borde inte brytas, och det gör inte heller det svenska klockvarumärket TRIWA i deras senaste lansering Smoky Nevil Mesh. Efter lansering av klockan Smoky Nevil i maj 2016 har den klättrat upp på TRIWAs bästsäljarlista, och stannat.

Nu har TRIWA tagit fram en uppdatering av Smoky som de förväntar sig kommer sälja ännu bättre.

Inslag av gulddetaljer mot borstat stål och gråa nyanser ger den klassiska TRIWA kronografen en perfekt balans av nutid och nostalgi. I den uppdaterade versionen kommer Smoky Nevil med ett matchande meshband i rostfritt stål.

Med den ökande efterfrågan av meshband i kombination med vår bästsäljande produkt förväntar vi oss att Smoky Nevil kommer gå bättre än någonsin tidigare, säger en av TRIWAs grundare och Creative Director Ludvig Scheja.

Smoky Nevil går att köpa i utvalda butiker och online från och med 27e April. Priset på klockan är 2295 SEK

En annan av TRIWAs produktkategorier som förtjänar att uppmärksammas nu inför sommaren är deras solglasögon. Sedan lanseringen av solglasögon år 2009 har produktkategorin varit en självklar del av TRIWAs utbud. Sedan slutet av mars har TRIWAs solglasögon fått ökad synlighet genom ett avtal med Synsam Group.

Efter en omstrukturering av sitt sortiment under 2016 har Synsam Group valt att minska antalet samarbetspartners. Leverantörerna utgörs av noga utvalda varumärken, varav TRIWA är ett. Nio av TRIWAs solglasögonmodeller kommer därmed att finnas tillgängliga i 423 av Synsams butiker i hela Norden från slutet av april 2017. Samarbetet med Synsam Group innebär en fördubbling av antalet butiker där TRIWAs solglasögon finns.

Solglasögonen Havana Ernest med världskända Carl Zeiss-optik.

Ännu ett par solglasögon med härligt nostalgiska vibbar med namnet Flame Sean. Även dessa med Carl Zeiss-optik.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *