Välj rätt profilkläder

profilkläder

Att äga ett företag innebär inte bara att vara duktig på sitt jobb. Det innebär också att presentera en positiv bild utåt. Färg och form påverkar människan psykologiskt. Vårt undermedvetna ser ständigt färger i vårt vardagliga liv. Färg har också en inverkan gällande vår miljö och vår identitet och skapar en fysiologisk reaktion som går att mäta. Det finns studier på hur till exempel den röda färgen höjer blodtrycket hos en människa medan den blåa sänker.

Färger och tryck kan alltså påverka människan fysiskt och psykiskt. Färger kan skapa en mer psykisk känsla där människan kan till exempel ha en favoritfärg eller koppla ihop färger med specifika traditioner där både positiva och negativa känslor kan skapas. Att välja profilkläder med en specifik färg kan alltså ge positiva effekter.

Vilket företag

När det gäller vilket plagg som fungerar bäst är en pikétröja alltid ett säkert val. En pikétröja är en blandning av en T-shirt och skjorta som har knäppning i halsen. Tennisspelare spelade ofta i en sån tröja men plagget har nu utvecklat till en mer stilig vardagströja.

Axon profil är en leverantör som levererar fantastiska pikétröjor och erbjuder en stor variation med andra olika kläder och produkter med tryck till din personalstyrka. Den moderna leverantören ger en smidig tjänst där du med ett enkelt klick kan beställa till exempel pikétröjor i större mängder. På grund av denna smidiga tjänst är företaget ett säkert val när det kommer till att välja dina profilkläder.

Stilig, proffsigt och enhetligt

Att låta sin personalstyrka bära profilkläder i samma färg och form ser inte bara stiligt ut utan också proffsigt och enhetligt. Förutom att se professionella ut för kunden skapas också en gemenskap bland det anställda. Profilkläder hjälper dig som företag att visa vilken känsla du vill förmedla. Till exempel om företaget vill visa en mer professionell känsla kanske man väljer en jacka i mörkblått. Om man däremot vill visa en lekfull anda kanske man väljer en färgglad stark färg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *