Varför är det viktigt välja rätt sorts badrumsspegel?

rätt badrumsspegel

I badrummet är det ju rätt bra att ha en badrumsspegel. Det för att du ska kunna se dig själv då du gör det du brukar göra. För män är det ju rätt bra att kunna se sig själv när man ska raka sig eller förr att fixa till frisyren. För kvinnor är det ju sminkning och hår med man vill se. Sedan är det ju ofta man står och kikar i den då man borstar tänderna, eller fixar med annat i ansiktet. Är det då så viktigt vad för badrumsspegel man väljer? Grejen är ju att en spegel badrum kan vara mer än bara en praktisk detalj. Den är ju även en bra inredningsdetalj. 

Välj rätt badrumsspegel

Det du bör göra då du ska köpa en spegel till ditt badrum det är att fundera på vad för spegel det är du vill ha. Sedan avgör ju även storleken på badrummet vad du får plats med. Ett mindre badrum kan med fördel ha ett spegelskåp ovanför handfatet, så att det även finns förvaring bakom spegeldörrarna.

En annan sak att tänka till på när du väljer badrumsspegel, det är belysning. Ofta är det ju bra att ha extra mycket belysning i detta rum. Därför är det rätt smart att satsa på en spegel som har inbyggd LED-belysning.

Anpassa storleken på spegeln efter storleken på ditt badrum. Sedan är det upp till dig vad den ska ha för form. Den kan vara rund, oval, fyrkantig och så vidare. Det finns även så kallade imfria speglar. 

Satsa på en bra spegel för ditt badrum

Om du vill hitta en bra spegel för just ditt badrum så kan du få bra inspiration på Dansani. Sedan är det bara att köpa den spegel som faller dig i smaken och som har rätt storlek för just ditt badrum. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *