Världspremiär för Carlsberg Beer Spa

Inför Fars dag slår Carlsberg upp portarna till Carlsberg Beer Spa – ett spa där behandlingarna görs med ölingredienser. Sveriges pappor kan nu njuta av de lugnande och antiinflammatoriska egenskaperna i öl med ett rofyllt humlebad och en avslappnande massage med humleolja. Ölspat görs i samarbete med Luxury Spa i Gamla Stan i Stockholm.

Fars dag har firats i Sverige sedan 1931, men fortfarande uppmärksammas Sveriges pappor i mindre utsträckning än mammorna, visar en färsk undersökning på uppdrag av Carlsberg*. Över hälften av svenskarna uppger att de firar Mors dag medan Fars dag bara ligger på 45 %.

Om Sveriges pappor själva får välja är det middag, choklad och en ny skjorta som står högst upp på önskelistan till Fars dag – men inte långt därefter kommer ett spabesök.

Inför årets Farsdagsfirande öppnar Carlsberg Beer Spa, som erbjuder en komplett spabehandling baserad på humle – en av de fyra ingredienserna i en Carlsberg-öl. Humlen verkar lugnande och antiinflammatoriskt och har en rogivande effekt.

– Öl gör sig minst lika bra i badet som i glaset, så varför inte skämma bort pappa med en spabehandling på Carlsberg Beer Spa? En riktigt minnesvärd upplevelse för ölälskaren. säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige.

carlsberg-beer-spa-4

I behandlingen ingår 20 minuter kurbad med humleolja, 20 minuter halvkroppsmassage med humleolja samt en valfri produkt ur Carlsbergs skönhetsserie Beer Beauty – ölbaserat schampo, balsam eller body lotion. Gästen kan även avnjuta en Carlsberg Non-Alcoholic i väntan på att behandlingen ska börja.

– Humle gör sig mycket bra i en spabehandling, då både dess doft och egenskaper verkar rogivande. Med sitt höga innehåll av antioxidanter sägs det till och med att humlen har en uppfräschande och föryngrande inverkan på huden – ett riktigt ungdomselixir! säger Katrin Karlsson, Spa Manager för Luxury Spa.

Carlsberg Beer Spa öppnar på Luxury Spa Hotel Reisen på Skeppsbron 12 den 13:e november. Presentkort på en behandling kostar 750 kr och kan nyttjas t.o.m. 31 mars 2017. Köp görs via Luxury Spa på www.luxuryspa.se

carlsberg-beer-spa-1

carlsberg-beer-spa-3

*Enligt en undersökning som genomförts av Stelacon på uppdrag av Carlsberg, med 500 respondenter. Undersökningen har genomförts i en representativt rekryterad webbpanel.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *