Världspremiär för hotellrum med egna välfyllda walk-in-closets

hotellrum med walk in closets

I samarbete med Best of Brands lanserar idag Östermalmshotellet Clarion Collection Hotel Tapto världens två första hotellrum med egna välfyllda walk-in-closets. Rummens gäster kan i lugn och ro prova det senaste modet och vid utcheckning betala för de varor de köpt.

Clarion Collection Hotel Tapto har i samarbete med Best of Brands byggt om en svit och ett superiorrum på hotellet där gästerna som bor i rummen får egna exklusiva walk-in-closets. Konceptet bygger på att Best of Brands omsorgsfullt har valt ut kläder till kommande hotellgäster och erbjuder dem att enkelt och smidigt testa och köpa det som faller dem i smaken.

– Våra gäster är några av Sveriges mest uppbokade affärsresenärer. De lever hektiska liv där varje dag är en utmaning för att få vardagspusslet att gå ihop. Shopping har tyvärr blivit ett tidsödande måste. Tillsammans med Best of Brands har vi därför byggt om två av våra hotellrum där rummens gäster finner det senaste inom mode och i lugn och ro kan prova sig igenom sortiment och stilar. Jag ser mycket fram emot att se hur gästerna kommer att ta emot detta, säger Eva Ottosson Rask, VD och hotelldirektör Clarion Collection Hotel Tapto.

Samarbetet mellan Clarion Collection och Best of Brands är det första mellan företagen och målsättningen med samarbetet är hög.

– Med rummen hoppas vi överträffa kundernas förväntningar. Vår målsättning är att ge dem en helt ny shoppingupplevelse genom att skapa rum fyllda med inspiration och kreativitet. Dessutom ska våra kunder alltid kunna känna sig trygga med att ha gjort ett stilsäkert val efter ett besök hos oss, säger Annica Zinders, marknadschef på Best of Brands.

De två hotellrummen bokas som vanligt men redan när gästen kommer in i sitt rum så märker de att de kommit in i en helt annan värld som för tankarna till de exklusiva modehusens privata showrooms. Gästen provar kläder hur länge de vill, vilken tid på dygnet de vill, i alla tänkbara kombinationer och allt samlat på ett ställe – sitt hotellrum! Där kan de välja mellan olika outfits beroende på aktivitet, en promenad på stan, ett restaurangbesök eller en kväll ute. I garderoben finns moderna kläder från våra största märken.

hotellrum clarion

Vardagsrum mot sovrum.

hotellrum clarion walk in closet

Sovrum mot vardagsrum.

Kläder

Kläder.

Vardagsrum

Vardagsrum.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *