Väskor för stilfulla män

Dagens män har slutat gå runt med sina tillhörigheter i system-bolagspåsar (för telefon och mindre grejer) och Ica kassar (för träningskläder). Svenska varumärket Steele & Borough tycker att dom behöver riktiga väskor för att bära sina laptops, ipads, nycklar, kreditkort, selfie pinnar, hårvax m.m och är smarta nog att inte vilja spendera tresiffrigt för en datorväska tillverkad av en ko.

Med en fot inom high-end mode, genom erfarenhet från LVMH gruppen i Paris och en annan i det lägre spannet som försäljare av prisvärda stretch jeans som 16 åring har grundare Catherine Nilson fått en passion för lyx och pris. Niklas Bandobranski halv serb med design utbildning från Italien har talang för ”klassiskt med en twist” och är besatt av detaljer.

Catherines passion för priser ger sig utryck i form av en prislapp under 995 SEK för en väska som andas lyx. Niklas besatthet för detaljer återfinns i dom perfekta dimensionerna på väskorna och dragkedjan i form av en hexagon.

Tillsammans gör dom väskor för stilfulla män. Materialet Vegan läder, även kallat PU är ett djurvänligt, bra material att göra väskor i som är hållbart, djurvänligt och vattentåligt.

Väskorna från Steele & Borough presenteras med glimten i ögat genom kontaktannonser vilket underlättar i sökande efter en ”perfect match”. Exempelvis lovar väskmodellen ”Sir Von Trip”, att han är en perfekt partner att packa ner i en tvåsitsig sportbil för en vin-weekend i Frankrike, medan modellen ”Mr Pete” säger sig vara mannen för dig när du vill vara sportig och snygg på samma gång.

Steele & Borough säljs på Åhlens city varuhus, nelly.com och den egna webbshoppen.

väska Mr_Billionare_Table

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *