Victorinox Fieldforce & Fieldforce Chrono

FieldForce-kollektionen är lika slitstark och funktionell som det militärinspirerade namnet ger intryck av. Dessa klassiska klockor låter användarna komma nära själva kärnan i Victorinox varumärke som präglas av traditioner, kvalitet och innovation.

Symboliska röda detaljer syns tydligt på urtavlan med det ikoniska korset och skölden samt en motvikt i formen av en schweizisk armekniv. Tydliga siffror och visare combinerat med SuperLuminova® ger perfekt läsbarhet både dag och natt. En nydesignad infattning gör klockan sportigare i en kollektion som har både 3-hand- och kronografmodeller. 

Denna nya kollektion av smarta och sportiga klockor är en modern tolkning av våran Chrono Classic kollektion, som varit en favorit bland våra kunder under många år. För att skapa dessa nya klockor och för att ge våra kunder den optimala upplevelsen av varumärket har vi fördjupat oss I vårat DNA. Resultatet är en stark och maskulin design för dagens praktiska och kvalitetsmedvetna män, säger Arianna Pozza som är Head of Product Watches på Victorinox.

Kvalitet finns representerad I varje detalj, från avancerade kronskydd och valet av safirglas till vattenresistens upp till 100 meters djup. Innan klockan kan sitta på användaren handled går den igenom över 100 tester för att få Victorinox kvalitetsstämpel.

Funktionalitet är också högt upp på Victorinox prioritetslista. Ägaren av en 3-hand FieldForce kan se dag och datum och på en FieldForce kronograf kan man använda stoppklockan och en tachymeterskala. 

Kollektionen innehåller 12 klockor för att passa allas smak och livssituation. Kunder kan välja mellan blåa, svarta och vita visare, blå eller svarta infattningar, bruna eller svarta läderarmband samt armband i rostfritt stål. 

FieldForce kollektionen är det klassiska valet för Victorinox-konnässörer från hela världen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *