White Musk L´Eau – Doft för en bättre värld

Anita Roddick, grundare av The Body Shop, drev inte bara framgångsrika djurrättskampanjer. Hon skapade också ett helt nytt sätt att tänka kring dofter. Myskhjortar har länge plågats för att utvinna äkta mysk. När The Body Shop år 1981 lanserade sin första White Musk-doft var den en av världens första dofter som använde etisk vegansk mysk. Den ursprungliga cruelty free White Musk®-doften var den första i sitt slag, och är fortfarande en modern klassiker.

Nyheten White Musk® L’Eau som lanseras idag, är en fräsch och fruktig twist på den ikoniska doften. Den fångar The Body Shops passionerade historia av aktivism och engagemang i cruelty free skönhet.

The Body Shops signaturdoft White Musk® är en hyllning till det sensuella. Den manliga varianten White Musk For Men som lanserades år 2007 är ännu idag en ikon bland aromatiska parfymer, med dess toppnot av lavendel och basnoter av sandalträ, tonkaböna, mysk och vetiver.

Originalet är som en fräsch blommig bukett som matchas av unik mysk. Den lockande kombinationen av renhet och sensuella blomsternoter skapar en perfekt harmoni på huden.

Om man gillar originalet är sannolikheten stor att nya White Musk® L’Eau-doften blir ens nya veganska favorit. Den finstämda sensualiteten i signaturdoften får här omfamnas av vårfräschör. White Musk® L’Eau har sötats med noter av päron i ett fruktigt lager som passar perfekt in med den klassiska blomsterblandningen av liljekonvalj, jasmin och rosenessens.

The Body Shop använder sig inte bara av cruelty free-mysk. White Musk® och White Musk® L’Eau-serierna innehåller dessutom Community Trade-producerad ekologisk alkohol, destillerad av brasilianska sockerrör av ett socialt och miljömässigt ansvarstagande företag som heter Native. Native går just nu i täten för hållbart innovativt lantbruk och skapar arbetstillfällen för 470 lokalt boende kvinnor, samtidigt som de bekostar lokala samhällsprojekt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *