Fyndiga presenter till fars dag – Här hittar du de bästa sajterna online!

fyndiga presenter till farsdag 2021

Fars dag är i år söndagen den 13 november 2022 och nu börjar det vara dags att fundera på vad man skall ge sin pappa i present. Detta oavsett om man satsar stort eller smått. I denna artikel har vi listat de bästa sajterna med presenter för farsdag för den som söker efter fyndiga gåvor.

Hur firar man fars dag? Det är såklart individuellt, men det hör i alla fall till att ha en present till pappan eller maken i hushållet för att visa sin uppskattning.

Fyndiga presenter för farsdag

Tidigare berättade vi om de bästa presenterna för fars dag. Det är också många som söker efter fyndiga och unika presenter för farsdag. Här går vi närmare in på detta ämne.

Det finns några nätbutiker där du hittar riktigt fyndiga presenter till fars dag. En av dessa är Bluegaz, där du bland annat hittar allt gällande grillar, värmare och grilltillbehör. Det är alltid uppskattade presenter hos män, oavsett ålder.

Bland de sajter som har egna avdelningar med fyndiga presenter för farsdag kan nämnas följande:

Egentligen är det endast fantasin som sätter gränser, men man känner ju sin egen pappa bäst och bland dessa presenter finns det en bra chans att hitta något som passar hans manliga intressen. Här kommer några tips på fyndiga presenter från ovan nämnda sajter.

Hitta borttappade nycklar med hjälp av telefonen

fyndiga presenter för farsdag 2021

Smartasaker.se har mängder av innovativa produkter för manliga intressen. Om du har en glömsk pappa/make kan t.ex. en nyckelhittare vara en bra idé.

Nyckelhittaren från Orbit lanserades förra månaden och den hjälper dig att hitta nycklarna när du lagt bort dem. Via mobilen kan du på en karta se var du senast tappade kontakten med nycklarna och med hjälp av en stark ljudsignal snabbt leta fram dina nycklar.

Brewbarrel – Brygg ditt eget öl

presenter för farsdag 2021

Varför köpa öl när man kan brygga sitt eget? Det låter kanske svårt men med detta smarta ölbryggningsset behöver du egentligen inte göra särskilt mycket. 

BrewBarrel ölbryggningsset innehåller allt man behöver för att brygga ditt eget öl med juliga smaker. Det enda man behöver tillsätta är vatten och inom en vecka har man festlig julöl hemma, redo att drickas.

Finns även för ölsorterna IPA, lager, veteöl, pilsner, dark beer och oktoberfest.

Ölportfölj – för män som värdesätter sin öl

bästa presenter för farsdag 2021

En portfölj förknippas ofta med framgångsrika män som sysslar med viktiga affärer, pengar och så vidare. När man bär en portfölj, ja då ser man ganska omgående framgångsrik ut, och de vill väl alla göra. Nu kan du också bära portfölj och ersätta papper och värdepapper med sex flaskor öl.

Ölportföljen är en efterliknar en klassisk portfölj och är tillverkad i aluminium med kodlås, handtag och insidan består av mjukt skum med sex stycken die cut-utskurna hål för flaskorna. Portföljen har plats för sex stycken glasflaskor á 33 cl vardera och skummet gör att flaskorna ligger skyddade.

Vinluftarkaraff- Lufta och syresätt ditt vin genast

vinluftarkaraff

Denna snygga och stilrena vinkaraff från Conondrum hjälper vinet att nå sin fulla potential genom luftning och syresättning. Detta sker i två steg: Processen börjar när du dekanterar vinet i karaffen. Vinet luftas och syresätts medans det färdas fram och tillbaka längs de specialutformade väggarna. När du sedan häller upp vin i glaset sker samma process igen vilket maximerar doft- och smakupplevelse.

Grillförkläde med ölbälte

fyndiga presenter till farsdag 2021

Coolstuff.se hittar du mängder av fyndiga presenter för farsdag 2021. Bland annat detta grillförkläde med inbyggt ölbälte. Det här grillförklädet har tio fack för grilltillbehör och verktyg. Dessutom sitter det ett ölbälte på bröstet med plats för sex ölburkar.

På ditt Grillförkläde sitter hölster för ett helt sex-pack öl tvärs över bröstet. Dessutom finns det ytterligare tio fack för allt annat viktigt som salt och peppar, vattensprayflaska, såsflaskor och tre extra djupa fack för grilltång, grillspade och grillgaffel. Allt detta på ett förkläde med mossy oak-kamouflering.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *