Uppskattade presenter till fars dag – Här hittar du de bästa gåvorna på nätet!

bästa farsdagspresenter 2021

Riktigt snart är det fars dag och det börjar vara hög tid att fundera på hur man skall uppvakta sin far eller man i hushållet. Till detta hör också oftast en gåva för att visa sin uppskattning. Vilka presenter skall du då välja till fars dag 2021?

För den som söker bra presenter till fars dag 2021 finns många alternativ. Vi har skrivit om både lyxiga och fyndiga farsdagsgåvor. Här kommer ytterligare några alternativ.

Bästa presenter till fars dag 2021

Här har vi sammanställt några idéer på bra presenter till fars dag 2021 som med stor sannolikhet är uppskattade för mannen i hushållet.

Beer Box Eldkorg

Beer Box eldkorg är mångsidig produkt som du både kan använda till att förvara öl eller som kolgripp eller eldkorg. Detta är den perfekta farsdagspresenten eller julklappen till den som gillar uteliv och öl.

Beer Box har en yta i cortenstål som är slittålig och kan användas länge för olika ändamål. Den går både att använda i trädgården eller varför inte ta med den på en utflykt i naturen? Det praktiska handtaget gör att den är lätta att bära med sig. En fyndig detalj är också ölöppnaren på sidan av korgen.

Cube Eldkorg & Kolgrill

uppskattade presenter far

En present som är perfekt för vinterhalvåret är denna eldkorg. Cube är tillverkad i rostfritt stål av högsta kvalitet och den stilrena designen gör även korgen till en snygg dekorationsdetalj till trädgården.

Du behöver bara lägga till ved i krogen så har du en brasa som både värmer och ger stämning. Genom att lägga till ett grillgaller som finns att köpa till, kan du omvandla korgen till en grill. Det finns också en bordsskiva som du kan köpa till för att göra eldkorgen till en pall eller bord när du inte använder den som eldstad eller grill.

Adventskalendrar för vuxna

bästa farsdagsgåvor på nätet

Marknaden med adventskalendrar för vuxna har formligen exploderat under de senaste åren. Nuförtiden finns en mängd olika alternativ oavsett intresse. Eftersom farsdag 2021 infaller nära december är adventskalendrar en utmärkt present. Varför inte köpa en adventskalender för skägg eller manlig skönhet som din man eller pappa har nytta av hela december, som denna lyxiga variant från Gents?

Vi har tidigare tipsat om många olika typer av adventskalendrar för 2021. Årets kaffeadventskalendrar och ölkalendrar är några av alternativen. Ta en titt på vår sammanställning över årets alternativa julkalendrar för vuxna här.

Penna med gravyr

bästa farsdagspresent 2021

Reservoarpennan är bland det snyggaste som man kan skriva med, något som utstrålar tidlös elegans. Under många år kändes det som att reservoarpennan var bortglömd, men under senare år har vi fått fler och fler modeller att välja bland på marknaden. Något som naturligtvis är uppskattat. I ett tidigare inlägg har vi studerat reservoarpennan mer i detalj.

Parkers modell Sonnet är tidlös där samtliga pennor är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå. Denna kommer även i en elegant förpacka presentask.

För mannen som gillar det goda livet

bästa presenter till farsdag 2021

Cervera har det mesta av det bästa då det gäller kvalitetsvaror för hemmet. Här hittar du mängder av olika märken inom allt från produkter till köket och hembaren – bara för att nämna några områden. Till fars dag 2021 har Cervera också sammanställt en speciell avdelning för fars dag 2021 där du hittar mycket inspirerande presentidéer för pappa eller maken.

Glasserien Sofiero från Orrefors formgavs 1961 av Gunnar Cyrén och varit en populär serie ända sedan dess. De djupa slipningarna i glasen, som bryter ljus likt en gnistrande diamant gör det till en fin detalj i hemmet. Här finns exempel på en karaff och ett glas från serien Sofiero.

För mannen som gillar att göra mat

bästa presenter till farsdag 2021

Om du vet att din pappa eller make gillar kvalitetsprodukter till köket kan vi rekommendera KitchenTime som har allt inom detta område. Varför inte investera i en lyxig kaffekokare eller ett förkläde i äkta läder? Även hos KitchenTime finns nu en speciell avdelning av produkter speciellt för fars dag.

Här är ett rustikt förkläde av äkta koskinn från Nordwik, som är handtillverkat i Sverige. Förklädet har oljebehandlat för att lyfta fram materialets struktur och är ett riktigt snyggt tillbehör i köket oavsett tillfälle.

Lyxiga produkter inom skönhet för män

lyxig rakset fars dag 2021

Gents har tagit marknaden med storm sedan man började presentera lyxiga nischparfymer och badrumsprodukter för den svenska mannen. Här hittar du de mest spännande parfymerna som lanseras på marknaden för tillfället. Hos Gents hittar du också en helt egen avdelning speciellt utformad för fars dag 2021.

Rakning är något som alla män måste ägna sig åt, oavsett om det endast handlar om att putsa skägget. Det finns en hel del snygga rakset och produkter för skäggvård på marknaden. Ovan har du ett exempel på ett lyxigt rakset från Benjamin Barber i stilren design med räfflat handtag i guldfärgad krom.

Fyndiga presenter för mannen

bästa presenter för mannen fars dag 2021

Söker du efter fyndiga och unika presenter till mannen som har allt? Då kan vi tipsa om Bluebox som har gjort upp en speciell avdelning för fars dag 2021.

Här hittar du t.ex. en massageapparat för värmande Shiatsu nack- och ryggmassage. En garanterat uppskattad present för mannen som har allt. Men du hittar även många andra unika och fyndiga manliga presenter hos specialavdelningen för fars dag 2021.

Gastronomiska upplevelser och kurser

upplevelse presenter till fars dag

Med alla restriktioner vi haft känns det extra bra att igen kunna gå på olika kurser samt mat- och dryckesevenemang. Hos Taysta hittar du allt från whisky-, vin- och ölprovning till matlagningskurser.

Du kan välja att delta i dessa tillsammans med pappa eller maken i ditt liv eller sända iväg honom ensam.

Upplevelser till fars dag

ge bort upplevelse till fars dag 2021

Ännu på temat upplevelser. Upplevelse.com är den ultimata sajten för upplevelser på nätet där du hittar allt från exklusiva whiskyprovningar till testkörning med några av de lyxigaste sportbilarna i världen.

Varför inte ge din pappa eller make möjligheten att testa på att testköra superbilar som Lamborghini eller Ferrari i present denna farsdag? Om han gillar bilar och har drömt om vrålåk är detta ett perfekt tillfälle att ge honom chansen att uppleva detta.

Massagepistol – väntad storsäljare till julen

En väntad storsäljare till julen 2021 är massagepistolen – en produkt som utvecklats mycket de senaste åren. Denna är en oerhört bra produkt oavsett om ni vill massera varandra eller om du önskar massera dig själv. Effekten i de massagepistoler som finns på marknaden numera är nämligen bra och du får bra massage för pengarna.

Två av de mest populära massagepistolerna på marknaden är Hyperice och Theragun, men de flesta märken har nu effektiva massagepistoler i premiumskiktet.

Presentlådor för fars dag 2021

presentlåda fars dag 2021

Presentlådor är en klassiker oavsett om det handlar om julklappar, farsdagar eller morsdagar. Nu hittar du mängder av alternativ av olika presentlådor på nätet, där delikatesslådor för finsmakaren blivit populära. Har du en far/make som gillar kaffe eller italiensk mat? Då kan du satsa på en delikatesslåda speciellt utformad för dessa inriktningar.

Ovan nämnda Bluebox har samlat alla delikatesslådor under en skild avdelning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.