Uppskattade presenter till fars dag – Här hittar du de bästa gåvorna på nätet!

bästa farsdagspresenter 2020

Riktigt snart är det fars dag och det börjar vara hög tid att fundera på hur man skall uppvakta sin far eller man i hushållet. Till detta hör också oftast en gåva för att visa sin uppskattning. Vilka presenter skall du då välja till fars dag 2020?

I ett par tidigare inlägg har vi gett exempel på både lyxigare och förmånligare alternativ på manliga prylar som förgyller i höstmörkret. Här kommer ytterligare några alternativ.

Bästa presenter till fars dag 2020

Här har vi sammanställt några idéer på bra presenter till fars dag 2020 som med stor sannolikhet är uppskattade för mannen i hushållet.

Adventskalendrar för vuxna

adventskalender för män

Marknaden med adventskalendrar för vuxna har formligen exploderat under de senaste åren. Nuförtiden finns en mängd olika alternativ oavsett intresse.

Varför inte köpa en adventskalender för skägg eller manlig skönhet som din man eller pappa har nytta av hela december? För den som har bilar som intresse för också många alternativ. Det är bara några exempel. Ta en titt på vår sammanställning över årets alternativa julkalendrar för vuxna här.

Pen Store – Penna med gravyr

Reservoarpennan är bland det snyggaste som man kan skriva med, något som utstrålar tidlös elegans. Under många år kändes det som att reservoarpennan var bortglömd, men under senare år har vi fått fler och fler modeller att välja bland på marknaden. Något som naturligtvis är uppskattat. I ett tidigare inlägg har vi studerat reservoarpennan mer i detalj.

Parkers modell Sonnet är tidlös där samtliga pennor är ihopmonterad för hand och granskad för en garanterad kvalitetsnivå. Denna kommer även i en elegant förpacka presentask.

Cervera – För mannen som gillar det goda livet

bästa presenter till farsdag 2020

Cervera har det mesta av det bästa då det gäller kvalitetsvaror för hemmet. Här hittar du mängder av olika märken inom allt från produkter till köket och hembaren – bara för att nämna några områden. Till fars dag 2020 har Cervera också sammanställt en speciell avdelning för fars dag 2020 där du hittar mycket inspirerande presentidéer för pappa eller maken.

Glasserien Sofiero från Orrefors formgavs 1961 av Gunnar Cyrén och varit en populär serie ända sedan dess. De djupa slipningarna i glasen, som bryter ljus likt en gnistrande diamant gör det till en fin detalj i hemmet. Här finns exempel på en karaff och ett glas från serien Sofiero.

KitchenTime – För mannen som gillar att göra mat

bästa presenter till farsdag 2020

Om du vet att din pappa eller make gillar kvalitetsprodukter till köket kan vi rekommendera KitchenTime som har allt inom detta område. Varför inte investera i en lyxig kaffekokare eller ett förkläde i äkta läder? Även hos KitchenTime finns nu en speciell avdelning av produkter speciellt för fars dag.

Här är ett rustikt förkläde av äkta koskinn från Nordwik, som är handtillverkat i Sverige. Förklädet har oljebehandlat för att lyfta fram materialets struktur och är ett riktigt snyggt tillbehör i köket oavsett tillfälle.

Gents – Lyxiga produkter inom skönhet för män

lyxig rakset

Gents har tagit marknaden med storm sedan man började presentera lyxiga nischparfymer och badrumsprodukter för den svenska mannen. Här hittar du de mest spännande parfymerna som lanseras på marknaden för tillfället. Hos Gents hittar du också en helt egen avdelning speciellt utformad för fars dag 2020.

Rakning är något som alla män måste ägna sig åt, oavsett om det endast handlar om att putsa skägget. Det finns en hel del snygga rakset och produkter för skäggvård på marknaden. Ovan ett exempel på ett lyxigt rakset från Benjamin Barber i stilren design med räfflat handtag i guldfärgad krom.

Bluebox – Fyndiga presenter för mannen

bästa presenter för mannen fars dag 2020

Söker du efter fyndiga och unika presenter till mannen som har allt? Då kan vi tipsa om Bluebox som har gjort upp en speciell avdelning för fars dag 2020.

Här hittar du t.ex. en massageapparat för värmande Shiatsu nack- och ryggmassage. En garanterat uppskattad present för mannen som har allt. Men du hittar även många andra unika och fyndiga manliga presenter hos specialavdelningen för fars dag 2020.

Taysta – Gastronomiska upplevelser och kurser

upplevelse presenter till fars dag

Med alla restriktioner vi har just nu kan det kännas extra bra att få gå på olika kurser samt mat- och dryckesevenemang. Hos Taysta hittar du allt från whisky-, vin- och ölprovning till matlagningskurser.

Du kan välja att delta i dessa tillsammans med pappa eller maken i ditt liv eller sända iväg honom ensam. Perfekt present i dessa isoleringstider!

Upplevelse.com – Sajten för upplevelser på nätet

ge bort upplevelse till fars dag 2020

Ännu på temat upplevelser. Upplevelse.com är den ultimata sajten för upplevelser på nätet där du hittar allt från exklusiva whiskyprovningar till testkörning med några av de lyxigaste sportbilarna i världen.

Varför inte ge din pappa eller make möjligheten att testa på att testköra superbilar som Lamborghini eller Ferrari i present denna farsdag? Om han gillar bilar och har drömt om vrålåk är detta ett perfekt tillfälle att ge honom chansen att uppleva detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *