10 alternativa adventskalendrar för män 2021

adventskalendrar för män 2019
Foto: © 2016, Sean Phillips http://www.RiverwoodPhotography.com

December månad närmar sig med stormsteg och det börjar snart vara dags att bestämma sig för vilken typ av adventskalender du skall satsa på detta år. Här tar vi fram alternativa adventskalendrar för män och för dig som söker adventskalendar för vuxna.

Adventskalendrar för skönhetsprodukter har blivit en stor succé de senaste åren, framförallt bland kvinnor. Även då det gäller mer manliga varianter har man fått allt fler alternativ att välja på de senaste åren.

Här finns fler adventskalendrar för 2021 samlade.

Bästa adventskalendrar för män 2021

bästa adventskalendrar för män 2021

Här tipsar vi om några alternativa adventskalendrar för den som tröttnat på choklad och andra mer traditionella varianter av kalendrar. Nedan är 10 alternativa adventskalendrar för män, varav en del även lämpar sig för kvinnan i hushållet.

Bästa utbud av adventskalendrar för män

Var finns bäst utbud av adventskalendrar för män på nätet? I dagsläget finns många sajter med adventskalendrar, men det bästa och bredaste utbudet finns definitivt hos Coolstuff. Här har man sorterat adventskalendrar i många olika kategorier som passar den du söker kalendrar för. Adventskalendrar för män är en av kategorierna.

1. Gents julkalender 2021

bästa adventskalender för män 2021

Gents julkalender 2021 är den ultimata skönhetskalendern för män och den perfekta presenten! Kalendern kommer i en stilren och elegant läderimitation med gulddetaljer och har 24 spännande överraskningar. Det finns produkter inom allt från rakning, kroppsvård till parfym. Den som är bekant med Gents utbud av exklusiva skönhetsprodukter vet att det endast finns kvalitetsprodukter i kalendern.

Kalenderns värde uppgår till 3907 kronor, men säljs för 2495 kronor.

2. Kaffe-adventskalendern 2021

kaffe adventskalender 2021

En av de absolut populäraste bland adventskalendrar för vuxna är alltid Nabos kaffeadventskalender. Den säljs i regel slut väldigt snabbt efter lanseringen. Nu är kaffeadventskalendern för 2021 äntligen här och innehåller som vanligt 24 luckor med bryggmalet kaffe av högsta kvalitet.

I årets kaffeadventskalender är hela 14 av sorterna helt nya smakupplevelser, medan 10 av sorterna är återkommande. Bland de tjugofyra sorterna finns allt från mustigt till friskt och mörkrost till syrligt. Det finns även fyra smaksatta favoriter. Det som skiljer kaffesorterna åt är blandningar, ursprung, rostning och karaktär.

Kaffepåsarna innehåller 21 gram kaffe som räcker till ca. tre koppar. Du får också ett häfte med i kalendern som ger dig instruktioner för hur du brygger kaffet till perfektion. Den perfekta alternativa adventskalendern för kaffeälskaren!

3. Estate Coffee Kaffekapselkalender

kaffekapselkalender 2021

För dig som äger en Nespresso-maskin är Estate Coffee Kaffekalender ett måste. Här får du totalt 24 luckor med 12 olika kaffesmaker av olika intensitet, sötma och fyllighet. Det finns kapslar både av typen espresso och lungo.

Kaffet i kaffekapselkalender från Estate Coffee har 100% Arabica-bönor och kaffet är glutenfritt. Även denna kalender är ett riktigt måste för kaffeälskaren!

4. Kaffekalender för två

bästa adventskalendrar för män 2021

Om du vill ha en adventskalender både för dig och din partner är denna kaffekalender från brittiska Whittard ett perfekt val. Denna lyxiga kaffekalender innehåller 24 luckor med två kaffepåsar bakom varje lucka. Du får följa med på en kafferesa runt hela världen med 12 olika sorter av bryggkaffe. Det som är unikt är att kaffet kommer i små filterpåsar som du kan använda likt tepåsar. Lägg påsen i en kopp och häll över hett vatten. Efter det behöver du bara låta kaffet stå och dra i några minuter innan du plockar upp påsen. En helt unik kaffe adventskalender som är ny för året!

Whittard har också en varm choklad adventskalender och en exklusiv tekalender om du gillar andra typer av drycker bättre. Dessa är definitivt några av de lyxigaste dryckeskalendrarna på marknaden detta år.

5. Molton Brown adventskalender 2021

Här har vi en adventskalender som är perfekt både för män och kvinnor. Molton Brown grundades 1971 och produkterna från det London-baserade dofthuset pryder toaletter i lyxhotell världen över. Molton Brown är också kunglig hovleverantör till drottning Elizabeth II av Storbritannien.

Årets adventskalender från Molton Brown är precis som vanligt ett enastående hantverk. Det finns 24 överraskningar i luckorna, där alla är individuellt packat i små askar. Genomtänkt in i minsta detalj! Det finns produkter för allt från hud till hår samt även en del av Molton Browns välkända dofter. Ett perfekt sätt att pröva sig fram i deras fantastiska utbud av produkter!

6. Chili Klaus Adventskalender

adventskalender för vuxna 2021

Jingle Balls! från Chili Klaus är en adventskalender med både glödhett och sötstarkt chiligodis för dig som tröttnat på chokladkalendrar. Den består av 25 luckor med allt från milda vingummin till dödskallemärkta chilikulor från Carolina Reaper-pulver – en av världens starkaste chilin.

Styrkan i chilikulorna finns i Chili Klaus egen ”Wind Force Scale” från 1-15, som går från supermilt till glödhet chilibonanza. Detta är en av storsäljarna bland adventskalendrar för vuxna varje år. Adventskalendern 2021 lär inte vara något undantag.

7. The Ritual of Advent 2D 2021

adventskalendrar för vuxna skönhetskalender

The Ritual of Advent är en av de mest populära skönhetskalendrarna på marknaden. Inte undra på det – i varje lucka i kalendern finns en exklusiv gåva bland Rituals mest populära produkter på marknaden.

Årets adventskalender från Rituals är festligare än någonsin. Den är snyggt designad och har ett unikt urval av exklusiva skönhetsprodukter. Här finns också fyra speciella adventsljus, vilket innebär att du kan tända ett nytt ljus varje söndag fram till julafton.

Oavsett om du söker efter en perfekt present till dig själv eller någon du bryr dig om är denna adventskalender något att satsa på.

8. Gör Din Egen Ölkalender

öl julkalender 2021

Här har du en julkalender för ölälskaren! Visa din ölälskande partner att du bryr dig och samla ihop 24 hantverksöl till denna ölkalender. Kalendern rymmer 24 flaskor med en storlek på 50 cl.

Det finns ett stort utbud av olika hantverksöl på marknaden för tillfället. Se till att samla ihop olika typer av IPA, lageröl, porters och allt däremellan. Det är också bra att få in representation med ölsorter från flera olika länder. Här är det endast din kreativitet som sätter gränser.

9. Porsche Adventskalender

porsche alternativa adventskalendrar för vuxna 2021

En speciell typ av manliga adventskalendrar är de modellbilar i byggsatsformat som lanserats de senaste åren. Här finns bland annat bilmodeller som Mercedes-Benz 300SL och Ford Mustang GT representerade. Det finns också en byggsats för klassiska italienska Vespan.

Denna adventskalender är med klassikern Porsche 911 från år 1965. Få bilar har blivit lika ikoniska som denna bil och de flesta har väl drömt om att äga en alldeles egen Porsche. Nu kan du få den åtminstone i miniformat.  Ett riktigt snyggt samlarobjekt att ha framme året runt.

Förutom modellbilen i byggsatsformat med basplatta finns en ljudmodul i kalendern som ger ifrån sig originalljudet från en Porsche 911-motor. Det finns även ett häfte fullspäckat med bakgrundsinfo om den klassiska bilmodellen. Om du söker adventskalendrar för män 2021 är detta bland det mest manliga du hittar på marknaden!

10. Master of Malt Whiskykalender

whisky advent calendar 2019

I denna adventskalender från Master of Malt finns 24 olika sorters whisky bestående av 3 cl flaskor. Kalendern finns i en standardmodell för strax under 2 000 kronor och en premiumvariant för drygt 3 000 kronor. Det perfekta sättet att utöka sin kunskap och samtidigt hitta sin egen favorit bland alla olika sorter av whiskyn.

Här har vi plockat fram våra favoriter bland adventskalendrar för män 2021. För den som söker efter tips på julklappar för män 2021 finns en del idéer samlade på länken. Här hittar du allt från fyndiga tips för mannen som har allt till presenter som han garanterat uppskattar.

Du hittar ytterligare julklappstips till honom hos fineshelf. Här finns samlat några unika, lyxiga och samtidigt väldigt manliga julklappar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.