10 alternativa adventskalendrar för män 2020

adventskalendrar för män 2019
Foto: © 2016, Sean Phillips http://www.RiverwoodPhotography.com

December månad närmar sig med stormsteg och det börjar snart vara dags att bestämma sig för vilken typ av adventskalender man skall satsa på detta år.

Adventskalendrar för skönhetsprodukter har blivit en stor succé de senaste åren, framförallt bland kvinnor. Även då det gäller mer manliga varianter har man fått allt fler alternativ att välja på de senaste åren.

Här tipsar vi om några alternativa adventskalendrar för den som tröttnat på choklad och andra mer traditionella varianter av kalendrar. Nedan är 10 alternativa adventskalendrar för män, varav en del även lämpar sig för kvinnan i hushållet.

Här finns ytterligare adventskalendrar för 2020 samlade.

1. Gents adventskalender 2020

bästa adventskalender för män 2020

Här har du den ultimata skönhetskalendern för män! Gents Adventskalender 2020 är en nyhet för året och här finns samlat allt som mannen behöver i form av både hudvård och doft.

Den har en snygg och maskulin design i svart läderimitation med guldiga detaljer. Adventskalendern innehåller 24 luckor fullmatade med produkter inom kategorier som parfym, rakning och kroppsvård.

Kalenderns värde uppgår till 3335 kronor, men har ett pris på 1995 kronor. Missa inte tillfället att bekanta er med de exklusiva produkter som finns hos Sveriges populäraste skönhetsbutik för män!

2. Kaffeadventskalendern 2020

kaffeadventskalendern 2020 från nabo

Kaffeadventskalendern är den perfekta adventskalendern för kaffeälskaren! Här finns 24 luckor av utvalt bryggmalet kaffe, dä varje portion innehåller 21 gram kaffe.

Det finns 24 sorter och dessa varierar från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt. Dessutom finns fyra smaksatta favoriter som är speciellt sammansatta för kaffeadventskalendern 2020. Ursprung, blandningar, rostning och karaktär skiljer kaffesorterna åt. I kaffeadventskalendern är 10 av sorterna återkommande, medan 14 av sorterna är helt nya smakupplevelser för i år.

Kaffet innehåller inga allergener och all rostning sker i Sverige. Läs mer om kaffeadventskalendern här.

3. English Tea Shop adventskalender

te adventskalender 2020

Om du gillar te har vi här den perfekta adventskalendern för dig! I English Tea Shop adventskalender finns 25 tepåsar samlade 13 särskilt utvalda tesmaker. Kalendern bjuder dig på en ny påse ekologiskt te varje dag fram till jul, med smaker som kanel, ingefära, äpple, kardemumma, nejlika med mera.

Kalenderna är vackert bokformad och bjuder in till en magisk värld av juliga smakupplevelser. Här finns tesmaker som Gingerbread Treat, White Wonderland, Festive Spice, Winter Warmer och Chai Charge. De stilfulla illustrationerna bidrar också till julstämningen och passar perfekt både till dig själv eller som gåva.

4. Molton Brown adventskalender 2020

molten brown adventskalender 2020

Från brittiska Molton Brown ett unisex-alternativ från exklusiva brittiska Molton Brown. Årets adventskalender från Molton Brown är i vanlig ordning otroligt lyxig och innehåller 24 överraskningar där alla är individuellt packade i små askar.

En fantastisk present för alla som gillar Molton Brown, eller kanske till och med är något som du vill unna dig själv under december månad? Molton Brown är ett märke som finns hos många lyxhotell runtom i världen och definitivt ett märke som är värt att pröva även i det egna badrummet.

Kalenderns totala värde uppgår till 3270 kronor, men finns på marknaden för 1999 kronor.

5. Gör Din Egen Ölkalender

öl julkalender 2020

Här har du en julkalender för ölälskaren! Visa din ölälskande partner att du bryr dig och samla ihop 24 hantverksöl till denna ölkalender. Kalendern rymmer 24 flaskor med en storlek på 50 cl.

Det finns ett stort utbud av olika hantverksöl på marknaden för tillfället. Se till att samla ihop olika typer av IPA, lageröl, porters och allt däremellan. Det är också bra att få in representation med ölsorter från flera olika länder. Här är det endast din kreativitet som sätter gränser.

6. Adventskalender med kvalitetsstrumpor

adventskalender med kvalitetsstrumpor för män 2020

Strumpor får man aldrig för många av. Här är en adventskalender med kvalitetsstrumpor i varierande mönster från svenska Topeco.

Topeco gör kvalitetsaccessoarer av material och garner. Dessa sys med välplacerade mjuka sömmar för bästa tänkbara passform. För den stil- och kvalitetsmedvetna mannen är detta en adventskalender som kommer väl till pass för en lång tid efter december månads slut.

Denna strumpkalender är också på Black week erbjudande för -20% just nu. Här finns bästa Black Friday och Black Weekend erbjudanden för män 2020.

7. Adventskalender med  marmelad

adventskalender med marmelad 2020

Les Confitures à l’Ancienne marmeladkalender 2020 innehåller 24 luckor med små burkar marmelad och andra bredbara pålägg. Vilket perfekt sätt att variera frukosten varje dag fram till jul! Börja varje morgon med tända ljus och bre marmeladen på en nyrostad brödskiva tillsammans med din älskling.

Adventskalendern innehåller 12 sorters söta och bredbara pålägg. Här finns allt från klassisk apelsinmarmelad och jordgubbsmarmelad, till mer ovanlig blåbärsmarmelad och hasselnötchoklad-kräm.

Om du inte vill äta marmelad till varje frukost kan den även såklart sparas till helgerna och en ostbricka.

8. Porsche Adventskalender

adventskalender för män 2020

En speciell typ av manliga adventskalendrar är de modellbilar i byggsatsformat som lanserats de senaste åren. Här finns bland annat bilmodeller som Mercedes-Benz 300SL och Volkswagen Beetle representerade. Det finns också en byggsats för klassiska italienska Vespan.

Denna adventskalender är med klassikern Porsche 911 från år 1965. Få bilar har blivit lika ikoniska som denna bil och de flesta har väl drömt om att äga en alldeles egen Porsche. Nu kan du få den åtminstone i miniformat.  Ett riktigt snyggt samlarobjekt att ha framme året runt.

Förutom modellbilen i byggsatsformat med basplatta finns en ljudmodul i kalendern som ger ifrån sig originalljudet från en Porsche 911-motor. Det finns även ett häfte fullspäckat med bakgrundsinfo om den klassiska bilmodellen.

9. Adventskalender för par

adventskalender för par 2020

Även med denna adventskalender för par kan du och din partner få en riktigt romantisk väg fram till julen! Den här adventskalendern för vuxna fungerar som en vanlig adventskalender, men istället för en chokladbit får ni tre olika aktiviteter att välja mellan i form av ett kärleksspel.

I luckorna finns 3 olika erotiska, roliga eller romantiska aktiviteter att välja mellan varje dag. När du valt något kan du inte fega ur, dock kan din partner fega ur en gång. Om din partner fegar ur får du välja en ny aktivitet från luckan. Alla aktiviteter måste ske på samma dag såvida inte annat anges. Ett gott tips är att öppna tidigt på dagen, då vissa aktiviteter kan kräva planering.

10. Master of Malt Whiskykalender

whisky advent calendar 2019

I denna adventskalender från Master of Malt finns 24 olika sorters whisky bestående av 3 cl flaskor. Kalendern finns i en standardmodell för strax under 2 000 kronor och en premiumvariant för drygt 3 000 kronor. Det perfekta sättet att utöka sin kunskap och samtidigt hitta sin egen favorit bland alla olika sorter av whiskyn.

För den som söker efter tips på julklappar för män 2020 finns en del idéer samlade på länken. Här hittar du allt från fyndiga tips för mannen som har allt till presenter som han garanterat uppskattar.

Du hittar ytterligare julklappstips till honom hos fineshelf. Här finns samlat några unika, lyxiga och samtidigt väldigt manliga julklappar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *