10 alternativa adventskalendrar för män 2019

adventskalendrar för män 2019
Foto: © 2016, Sean Phillips http://www.RiverwoodPhotography.com

December månad närmar sig med stormsteg och det börjar snart vara dags att bestämma sig för vilken typ av adventskalender man skall satsa på detta år.

Adventskalendrar för skönhetsprodukter har blivit en stor succé de senaste åren, framförallt bland kvinnor. Även då det gäller mer manliga varianter har man fått allt fler alternativ att välja på de senaste åren.

Här tipsar vi om några alternativa adventskalendrar för den som tröttnat på choklad och andra mer traditionella varianter av kalendrar. Nedan är 10 alternativa adventskalendrar för män, varav en del även lämpar sig för kvinnan i hushållet.

Här finns ytterligare adventskalendrar för 2019 samlade.

1. Acqua di Parma Advent Calendar

acqua di parma adventskalender

Här är en unik nyhet för denna säsong när italienska Acqua di Parma nu valt att lansera sin första adventskalender. Detta är det perfekta tillfället för att upptäcka hela Acqua Di Parmas fantastiska och lyxiga värld.

Aqua di Parma är ett anrikt parfymhus som lanserade sin allra första doft Colonia i Parma, Italien år 1916. Under åren har Acqua di Parma växt till en riktig gigant inom doftsegmentet. Märket fick tidigt ett glamouröst skimmer på grund av att bland annat filmstjärnor som Audrey Hepburn och Gary Grant hittade sina favoriter i just ursprungdoften Colonia EdC.

2. Molton Brown Christmas Calendar

Molton Brown är ett av Storbritanniens ledande exklusiva märken och säljs hos välkända, exklusiva varuhus över hela världen. Märket samarbetar även med 5-stjärniga hotellkedjor, däribland Grand Hotel i Stockholm. Årets lyxiga julkalender från Molton Brown är i vacker Art Déco design och innehåller 24 små lådor med ett urval av Molton Brown produkter i miniformat. För den som önskar få tag på Molton Browns Vintage Collectible julkalender från 2018 finns även den nu tillgänglig!

3. Gör Din Egen Ölkalender

gör din egen öl adventskalender

Med denna Öl-adventskalender finns alla möjligheter att överraska din öl-älskande partner! I kalendern finns plats för 24 flaskor på 50 cl och du fyller den alltså själv med innehåll. Här är det bara fantasin som sätter gränser!

4. Erotisk adventskalender

erotisk adventskalender 2019

Varför inte vara lite romantisk denna jul och göra december till en njutningens månad? I denna erotiska adventskalender 24 luckor fulla av sensuella och sexiga produkter som passar både kvinnor och män.

5. Kaffeadventskalendern 2019

kaffeadventskalenderna 2019

Kaffeadventskalendern där all kaffe i kalendern rostats i Sverige, har man valt ut det mesta av det bästa av kaffeupplevelser, från mörkrost till syrligt, mustigt till friskt och så har man toppat med några smaksatta favoriter. Kaffet är bryggmalet och funkar i en vanlig kaffebryggare.

Varje portion innehåller 21 gram malet kaffe och ursprung, blandningar, rostning samt karaktär skiljer kaffesorterna åt. I kaffeadventskalendern 2019 är 10 av sorterna återkommande och 14 av sorterna är helt nya smakupplevelser för i år.

6. Kaffekapsel-kalendern 2019

kaffekapsel adventskalender

Nuförtiden finns det många som endast har kapselmaskiner för att tillreda sitt kaffe. Denna kaffeadventskalender innehåller 24 stycken ekologiska kaffekapslar som är Nespresso-kompatibla, som handplockats från jordens alla kanter. 10 sorter är espresso och 14 lungo.

7. Rituals adventskalender

rituals lyxig adventskalender

Rituals är något av en expert på att ta fram exklusiva skönhetsprodukter. Bakom varje lucka i den exklusiva adventskalendern från Rituals finns en lyxig gåva för att lugna kropp och själ. Här är adventskalendern som är perfekt både som gåva eller för att skämma bort sig själv varje dag fram till julen.

Den är fylld med 24 Rituals-produkter som ger en fräsch överraskning för varje dag fram till jul.

8. Master of Malt Whiskykalender

whisky advent calendar 2019

I denna adventskalender från Master of Malt finns 24 olika sorters whisky bestående av 3 cl flaskor. Kalendern finns i en standardmodell för strax under 2 000 kronor och en premiumvariant för drygt 3 000 kronor. Det perfekta sättet att utöka sin kunskap och samtidigt hitta sin egen favorit bland alla olika sorter av whiskyn.

9. The Scotch Whisky Advent Calendar

lyxig Whisky adventskalender julkalender
Foto: © 2016, Sean Phillips http://www.RiverwoodPhotography.com

Denna lyxiga whisky-kalender har gjorts i endast 100 exemplar och innehåller 25 unika whiskyn på 50 ml som handplockats för ändamålet. Kalendern är med stor sannolikhet uppskattad även som gåva eftersom den kan återanvändas år efter år.

10. Craft Beer Advent Calendar

adventskalender för hantverksöl

Vad sägs om 24 olika specialöl från några av de mest spännande mikrobryggerierna i världen? Här har man samlat några riktiga pärlor som håller smaklökarna sysselsatta ända fram tills julafton. Kalendern Beery Christmas är designad som en traditionell adventskalender och bakom varje lucka finns handplockat allt från blonda, humliga till rökiga öl – allt i en specifik ordning för största möjliga överraskning.

Floris London The Perfumer’s Wardrobe

Utanför denna lista tar vi fram den perfekta samlingen för parfymälskaren från anrika parfymhuset Floris London. Det är egentligen ingen adventskalender, men väl ett utmärkt alternativ som gåva om ens favoritkalender om den hunnit ta slut. Detta presentset innehåller 9 dofter i miniatyr från Floris mest prestigefyllda kollektion, The Private Collection. Kollektionen innehåller unika dofter som har inspirerats av människor och händelser. Tanken bakom denna samling är att man alltid ska ha en doft att använda för alla tillfällen, precis som en garderob. Alla dofter är unisex och passar både män och kvinnor.

För den som tänker ännu längre fram i tiden kan vi samtidigt passa på och ge julklappstips till honom hos fineshelf. Här finns samlat några unika, lyxiga och samtidigt väldigt manliga julklappar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *