Årets adventskalendrar för vuxna

årets adventskalendrar för vuxna 2022

Julen börjar tidigare för varje år och detta år verkar inte utgöra något undantag. Även om det är långt till december har redan de första adventskalendrarna börjat nå hyllorna i nätbutiker runtom i landet.

Adventskalendrar gällande skönhetsprodukter har varit en stor succé de senaste åren – speciellt bland kvinnor. Men även män har fått allt fler alternativa adventskalendrar att välja bland under senare år. Hit hör skäggkalendrar, whiskykalendrar och dylika manliga varianter.

Årets adventskalendrar för vuxna 2022

Sedan har också allt fler varianter av kalendrar gällande mat och dryck dykt upp. Speciellt kaffe- och tekalendrar har varit populära som alternativ till den mer vanliga chokladkalendern. Här är ett lite utbud på vad år 2022 har att bjuda på då det gäller adventskalendrar för vuxna. I år har många valt att satsa på mer lyx både gällande innehåll och förpackning.

Här är några av de mest spännande adventskalendrar för vuxna som hittills lanserats på marknaden.

1. Kaffe-adventskalendern 2022

kaffe adventskalender 2022

Kaffeadventskalendern från Kahl är alltid en av höjdpunkterna för året för kaffeälskare. Temat i årets kaffekalender är ”24 brev om kaffe” där du i medföljande häfte får mer information av samtliga kaffesorter i kalendern.

Här finns kaffesorter från bland annat Kina Simao, Raya Batak Honey och Guatemala Antigua representarde. Du hittar även klassiker som Espressa Terra, Mocca Sanani och Monsun Malabar i kalendern.

I varje påse i luckorna finns 30 gram malet kaffe, en mängd som räcker till 2 koppar färdigbryggt kaffe.

2. Lyxig adventskalender med te

lyxig te adventskalender 2022

Om du istället likt en brittisk gentleman föredrar te istället för kaffe finns även alternativ för dig. I denna te adventskalender finns de 18 mest älskade tesorterna från anrika Whittard.

Whittard grundades redan på 1880-talet då sjuttonårige Walter Whittard började sälja te i London. Han öppnade egen butik med en blandning av egna tesorter och rostade kaffebönor i butiken.

Inne i de 24 luckorna hittar du en blandning av svart, grönt och vitt te i nya spännande smakkombinationer. Du hittar hela 94 påsar te i kalendern, vilket ger glädje för hela familjen under december. För teälskaren är detta den ultimata adventskalendern!

3. Chili Klaus Jingle Balls

chili adventskalender för vuxna 2022

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter, är en dansk chiliälskare och underhållare med egen Youtube-kanal där han bland annat utmanar kändisar att provsmaka extremt starka chilisorter.

Fascinationen för chili har lett fram till egna varumärket Chili Klaus. I denna adventskalender finns både produkter med släng-dig-i-väggen-hetta och mildare godsaker med tydlig chilismak. Styrkan i alla produkter rangordnas på Chili Klaus egen “Wind Force Scale”, där 1 smakar supermilt och 15 betyder glödhet chilibonanza.

Utmana dig själv med dessa glödheta chilibollar varje dag fram till jul!

4. Man Stuff – Skönhetskalender för män

årets adventskalendar för vuxna 2022

Man Stuff-adventskalender innehåller allt du kan önska dig till din manliga kroppshygien. Här finns allt från tvålar till schampo och rak-créme. Det är alltför många av oss män som aldrig tar oss tiden att pröva olika produkter som hjälper oss med vår skönhet. Med denna kalender får du ett perfekt tillfälle att fräscha till dig under december månad!

Alla produkter är lätt parfymerade med en manlig doft och är perfekt både som gåva till dig själv eller dig som är ute efter en present till din pojkvän eller make.

5. Adventskalender med skäggolja 2022

bästa adventskalendrar för män 2022

Adventskalendern från The Bearded Man Company 2022 har skäggolja för hela december månad. Perfekt för skäggbäraren som vill upptäcka nya favoritdofter för skägget.

Här finns spännande och annorlunda dofter som bergamott, kryddig rom och svart kaffe. Kom ihåg att användande av skäggolja inte endast handlar om att dofta gott. Det ger även skägget näring och en vacker lyste, samtidigt som det mjukgör det. Skäggolja motverkar även klåda och irritation i skäggbotten.

6. Strumpkalender för män

strumpkalender för män 2022

Strumpkalendern är en rolig och populära adventskalender fylld med 24 par mönstrade strumpor i storlek 40-45. Det finns strumpor i prickiga, randiga och julmotiv. Ett sätt att signalera till omgivningen att du faktiskt byter strumpor varje dag!

Strumpor är en ofta bortglömd herrmodedetalj, men samtidigt något som vi alla använder varje dag och även borde byta varje dag. Här får du testa många olika strumpor i olika färger och mönster. Strumporna kommer i 75% kammad bomull, 23% polyamid och 2% elastan. Värdet på strumporna är hela 1495 kronor, vilket säger en del om kvaliteten på strumporna. Priset på kalenderna är dock 795 kronor.

7. Tekalender från English Tea Shop

årets adventskalendrar för vuxna tekalender

Denna tekalender från English Tea Shop är fylld med 24 påsar ekologiskt te i 12 spännande smaker. På Bluebox hittar man redan nu flera varianter av så kallade gourmetkalendrar för vuxna, med allt från choklad- till lakritskalendrar.

8. Volkswagen Adventskalender

Orden “Volkswagen” och “1960-tal” för tankarna till den ikoniska folkabussen “Bulli” T1. Den delade framrutan, den vita färgen som går från taket och ner över fronten och andra klassiska detaljer gör denna minibuss till mångas absoluta favorit. Det är få förunnat att äga en själv, men med denna officiella Volkswagen-adventskalender bygger du ihop en egen Bulli T1 i miniformat. Du får dessutom ett snyggt samlarobjekt som du kommer att vilja ha framme året runt.

Förutom modellbil i byggsatsformat med basplatta innehåller kalendern dessutom en ljudmodul som ger ifrån sig originalljudet från en Bulli T1-motor, plus ett häfte fullspäckat med nördig bakgrundsinfo om den klassiska modellen.

Detta var endast ett urval av alla adventskalendrar för vuxna som nu finns ute på marknaden. Fler kommer varje dag under den närmaste månaden!

Coolstuff är kanske sajten med det bästa utbudet av adventskalendrar för vuxna just nu. Här är det bra att kolla med jämna mellanrum vilka nyheter som kommit.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.