Årets adventskalendrar för vuxna

årets adventskalendrar för vuxna 2020

Julen börjar tidigare för varje år och detta år verkar inte utgöra något undantag. Även om det är långt till december har redan de första adventskalendrarna börjat nå hyllorna i nätbutiker runtom i landet.

Adventskalendrar gällande skönhetsprodukter har varit en stor succé de senaste åren – speciellt bland kvinnor. Men även män har fått allt fler alternativa adventskalendrar att välja bland under senare år. Hit hör skäggkalendrar, whiskykalendrar och dylika manliga varianter.

Årets adventskalendrar för vuxna 2020

Sedan har också allt fler varianter av kalendrar gällande mat och dryck dykt upp. Speciellt kaffe- och tekalendrar har varit populära som alternativ till den mer vanliga chokladkalendern. Här är ett lite utbud på vad år 2012 har att bjuda på då det gäller adventskalendrar för vuxna. I år har många valt att satsa på mer lyx både gällande innehåll och förpackning.

Vi börjar med några av de mest spännande som hittills lanserats och fyller på i takt med att fler kommer ut på marknaden. Vi väntar ännu på bland annat årets varianter av skägg- och whiskykalendrarna.

1. Adventskalender för hantverksöl

adventskalender för hantverksöl

Beery Christmas är designad som en traditionell adventskalender, men bakom varje lucka gömmer sig en öl. Här finns handplockat blonda, bärnstens, humliga och rökiga öl, alla i en specifik ordning för att smaklökarna skall få en överraskning varje dag.

Man ville också att årets adventskalender skulle bli som en skattjakt, då bara den första luckan är märkt, så det är upp till dig att klura ut gåtorna som följer. 

2. Chili Klaus Jingle Balls

årets adventskalendrar för vuxna

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter, är en dansk chiliälskare och underhållare med egen Youtube-kanal där han bland annat utmanar kändisar att provsmaka extremt starka chilisorter.

Fascinationen för chili har lett fram till egna varumärket Chili Klaus. I denna adventskalender finns både produkter med släng-dig-i-väggen-hetta och mildare godsaker med tydlig chilismak. Styrkan i alla produkter rangordnas på Chili Klaus egen “Wind Force Scale”, där 1 smakar supermilt och 15 betyder glödhet chilibonanza.

Utmana dig själv med dessa glödheta chilibollar varje dag fram till jul!

3. Strumpkalender för män

strumpkalender för män 2020

Strumpkalendern är en rolig och uppskattad adventskalender fylld med 24 par mönstrade strumpor i storlek 40-45. En ofta bortglömd herrmodedetalj som gör fötterna färgglada i decembermörkret.

4. Popkornskalendern

alternativa adventskalendrar popcornskalender

Denna exklusiva popkornskalender är en perfekt julkalender för den som vill skippa den traditionella chokladkalendern och istället avnjuta olika smakupplevelser med sött och salt i fokus.

Denna lyxiga popcornkalender är illustrerad som den snötäckta fasaden av Joe & Seph’s faktiska popcornbutik. Kalendern öppnas som en stor bok, med 24 luckor innehållandes påsar i perfekt snack size. 

5. MyMuesli Grötkalender

gröt adventskalender 2020

Om du känner för att vara extra hälsosam denna december har vi här alternativet för dig! MyMuesli Grötkalender innehåller portionsbägare med ekologisk havregrynsgröt i hela 165 olika smaker. Det finna allt från gröt med smak av chokladkakor, vaniljbullar till rostade mandlar. Många spännande smaker med andra ord!

6. Molton Brown adventskalender 2020

molten brown adventskalender 2020

Molton Brown är ett av Storbritanniens ledande exklusiva märken inom kosmetik och finns hos de flesta exklusiva varuhus över hela världen. Märket samarbetar även med 5-stjärniga hotellkedjor, däribland Grand Hotel i Stockholm.

Nu finns årets version äntligen här. I Molton Browns julkalender för år 2020 finns allt från krämer, duschgel till parfymer. För den som vill unna sig något lyxigt som adventskalender är detta ett utmärkt alternativ.

7. Tekalender från English Tea Shop

årets adventskalendrar för vuxna tekalender

Även teälskaren behöver en julkalender, och vad passar då bättre än en te-adventskalender? Denna tekalender från English Tea Shop är fylld med 24 påsar ekologiskt te i 12 spännande smaker.

Bluebox hittar man redan nu flera varianter av så kallade gourmetkalendrar för vuxna, med allt från choklad- till lakritskalendrar.

8. Volkswagen Adventskalender

Orden “Volkswagen” och “1960-tal” för tankarna till den ikoniska folkabussen “Bulli” T1. Den delade framrutan, den vita färgen som går från taket och ner över fronten och andra klassiska detaljer gör denna minibuss till mångas absoluta favorit. Det är få förunnat att äga en själv, men med denna officiella Volkswagen-adventskalender bygger du ihop en egen Bulli T1 i miniformat. Du får dessutom ett snyggt samlarobjekt som du kommer att vilja ha framme året runt.

Förutom modellbil i byggsatsformat med basplatta innehåller kalendern dessutom en ljudmodul som ger ifrån sig originalljudet från en Bulli T1-motor, plus ett häfte fullspäckat med nördig bakgrundsinfo om den klassiska modellen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *