Årets adventskalendrar för vuxna

årets adventskalendrar för vuxna 2021

Julen börjar tidigare för varje år och detta år verkar inte utgöra något undantag. Även om det är långt till december har redan de första adventskalendrarna börjat nå hyllorna i nätbutiker runtom i landet.

Adventskalendrar gällande skönhetsprodukter har varit en stor succé de senaste åren – speciellt bland kvinnor. Men även män har fått allt fler alternativa adventskalendrar att välja bland under senare år. Hit hör skäggkalendrar, whiskykalendrar och dylika manliga varianter.

Årets adventskalendrar för vuxna 2021

Sedan har också allt fler varianter av kalendrar gällande mat och dryck dykt upp. Speciellt kaffe- och tekalendrar har varit populära som alternativ till den mer vanliga chokladkalendern. Här är ett lite utbud på vad år 2012 har att bjuda på då det gäller adventskalendrar för vuxna. I år har många valt att satsa på mer lyx både gällande innehåll och förpackning.

Vi börjar med några av de mest spännande som hittills lanserats och fyller på i takt med att fler kommer ut på marknaden. Vi väntar ännu på bland annat årets varianter av skägg- och ölkalendrar.

1. Kaffe-adventskalendern

Årets kaffeadventskalender 2021 från Nabo är äntligen här! Detta är alltid en av de populäraste bland adventskalendrar för vuxna och innehåller allt för den som älskar kaffe. Kalendern består av 24 luckor med utvalt bryggmalet kaffe. De tjugofyra sorterna varierar från mustigt till friskt och mörkrost till syrligt till friskt. Du hittar också fyra smaksatta favoriter. Det är ursprung, blandningar, rostning och karaktär som skiljer kaffesorterna åt.

10 av sorterna är återkommande, medan hela 14 av sorterna är helt nya smakupplevelser för i år. I varje kaffepåse finns 21 gram kaffe som du kan brygga i din vanliga elbryggare eller som droppkaffe. Denna mängd räcker till ca. tre koppar kaffe. Kaffet är rostat hos Bergstarands kafferosteri i Göteborg.

Kaffeadventskalendern innhåller också ett häfte med instruktioner som hjälper dig brygga varje kopp till perfektion.

2. Chili Klaus Jingle Balls

chiliadventskalender 2021 för vuxna

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard som han egentligen heter, är en dansk chiliälskare och underhållare med egen Youtube-kanal där han bland annat utmanar kändisar att provsmaka extremt starka chilisorter.

Fascinationen för chili har lett fram till egna varumärket Chili Klaus. I denna adventskalender finns både produkter med släng-dig-i-väggen-hetta och mildare godsaker med tydlig chilismak. Styrkan i alla produkter rangordnas på Chili Klaus egen “Wind Force Scale”, där 1 smakar supermilt och 15 betyder glödhet chilibonanza.

Utmana dig själv med dessa glödheta chilibollar varje dag fram till jul!

3. Man Stuff – Skönhetskalender för män

skönhetskalendrar för män 2021

Man Stuff-adventskalender innehåller allt du kan önska dig till din manliga kroppshygien. Här finns allt från tvålar till schampo och rak-créme. Det är alltför många av oss män som aldrig tar oss tiden att pröva olika produkter som hjälper oss med vår skönhet. Med denna kalender får du ett perfekt tillfälle att fräscha till dig under december månad!

Alla produkter är lätt parfymerade med en manlig doft och är perfekt både som gåva till dig själv eller dig som är ute efter en present till din pojkvän eller make.

4. Strumpkalender för män

strumpkalender för män 2021

Strumpkalendern är en rolig och populära adventskalender fylld med 24 par mönstrade strumpor i storlek 40-45. Det finns strumpor i prickiga, randiga och julmotiv. Ett sätt att signalera till omgivningen att du faktiskt byter strumpor varje dag!

Strumpor är en ofta bortglömd herrmodedetalj, men samtidigt något som vi alla använder varje dag och även borde byta varje dag. Här får du testa många olika strumpor i olika färger och mönster. Strumporna kommer i 75% kammad bomull, 23% polyamid och 2% elastan. Värdet på strumporna är hela 1495 kronor, vilket säger en del om kvaliteten på strumporna. Priset på kalenderna är dock 795 kronor.

5. Julkalender för varm choklad

Under vintern känns det alltid härligt att mysa i soffan med en kopp varm choklad. Här har du en varm chokladkalender i gigantisk storlek som ger dig spännande smakupplevelser varje dag fram till jul. Det finns 24 olika smaker och en ny portionspåse chokladpulver för varje dag. Du hittar smaker som Hot Winter, A Chockwork Orange, Chill Bill och Best me up. Vem blir väl inte nyfiken på vad dessa kreativa smaker kan innehålla?

6. MyMuesli Grötkalender

gröt adventskalender 2020

Om du känner för att vara extra hälsosam denna december har vi här alternativet för dig! MyMuesli Grötkalender innehåller portionsbägare med ekologisk havregrynsgröt i hela 165 olika smaker. Det finna allt från gröt med smak av chokladkakor, vaniljbullar till rostade mandlar. Många spännande smaker med andra ord!

7. Tekalender från English Tea Shop

årets adventskalendrar för vuxna tekalender

Även teälskaren behöver en julkalender, och vad passar då bättre än en te-adventskalender? Denna tekalender från English Tea Shop är fylld med 24 påsar ekologiskt te i 12 spännande smaker.

Bluebox hittar man redan nu flera varianter av så kallade gourmetkalendrar för vuxna, med allt från choklad- till lakritskalendrar.

8. Volkswagen Adventskalender

Orden “Volkswagen” och “1960-tal” för tankarna till den ikoniska folkabussen “Bulli” T1. Den delade framrutan, den vita färgen som går från taket och ner över fronten och andra klassiska detaljer gör denna minibuss till mångas absoluta favorit. Det är få förunnat att äga en själv, men med denna officiella Volkswagen-adventskalender bygger du ihop en egen Bulli T1 i miniformat. Du får dessutom ett snyggt samlarobjekt som du kommer att vilja ha framme året runt.

Förutom modellbil i byggsatsformat med basplatta innehåller kalendern dessutom en ljudmodul som ger ifrån sig originalljudet från en Bulli T1-motor, plus ett häfte fullspäckat med nördig bakgrundsinfo om den klassiska modellen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.