Årets snuskalender 2022 – här är alla alternativen

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Swedish Match snuskalender

Swedish Match skapade 2019 en snuskalender som blev väldigt populär bland alla Sveriges snusare. Kalendern innehöll förvisso inget snus, utan var bara en tom kalender i kartong som man själv kunde fylla med sina favoritdosor. Julkalendern med tolv luckor kostade 25 kronor, och den med fyra luckor 15 kronor. Det förmånliga priset förklarades alltså med att kunderna själva fick komponera innehållet i kalendrarna.

I år har Swedish Match ingen julkalender, men frukta icke. Gentlemannaguiden har alternativen som räddar julen, både färdiga snuskalendrar och tips på hur du gör din egen adventskalender med snus.

Här hittar du många fler idéer på alternativa adventskalendrar för män och adventskalendrar för vuxna.

Hur gör man en snuskalender?

Gör din egen snuskalender genom att köpa en tom kalender och fyll den själv. Bra karl reder sig själv.

Var kan jag köpa tomma snuskalendrar?

Många sajter som Coolstuff, PartyKungen och Amazon.se säljer tomma adventskalendrar som du kan fylla med innehåll.

Men se upp: inte alla tomma julkalendrar passar för snusdosans form. Var noga med att kolla upp storleken på kalendern och se efter att du kan få plats med dina dosor. Här listar vi några alternativ.

gör din egen snuskalender Coolstuff
Adventskalender med olika stora lådor – Coolstuff
Advenskalender med påsar – Amazon.se

Vad ska jag fylla min kalender med?

Även om Swedish Match inte erbjuder sin snuskalender så gör de många specialutgåvor av snus till jul. På Swedish Match hemsida hittar du alla nyheter från bolagets varumärken samlade på en sida.

Färdigt julkalenderpaket

Swedish Match erbjuder ett färdigblandat paket med nikotinpåsar. Paketet innehåller 24 olika dosor från ZYN, VOLT och Swave.

Jakobsson’s Glögg & Kanel 

Tips på snus till snuskalendern

Gotlandssnus lanserade Jakobsson’s Glögg & Kanel första gången 2003. Jakobsson’s Glögg & Kanel har en distinkt smak av svensk glögg, kanel och andra julkryddor. Finns som portion och lössnus.

General Mackmyra

General Mackmyra är ett samarbete mellan Swedish Match och svenska whiskyproducenten Mackmyra. Mörk tobakskaraktär med inslag av torkad frukt, ceder och whisky, samt viss tjära och malt. 

Om det blir för mycket med 24 dosor kan du fylla resten av din snuskalender med andra saker. Summan av alla laster är som bekant konstant och nog ska far få en överraskning varje dag. Lakrits, kaffe eller kanske choklad blir en bra utfyllnad mellan dosorna.

Snussidan ”All white”

snussidan snuskalender

Snussidan erbjuder en snuskalender ”All white” med dosor från Ace, Helwit, Klint, Lundgrens, Lyft, Swave, Velo, Volt och ZoneX.

Snusbolagets julkalender

snusbolaget snuskalender

Snusbolaget erbjuder en snuskalender med vitt snus. En juligt dekorerad kalender i vår fina Snusbolaget-blå med 24 överraskningar inuti. Här hittar du dosor med nikotinpåsar från olika varumärken som Velo, Lyft, Loop, XQS, VID mfl i massor av olika smaker.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *