Låt dig inspireras av 2000-talets mest episka kärleksbrev på alla hjärtans dag

mest romantiska eböckerna

Idag är det alla hjärtans dag och i dessa kalla och krassliga tider kan vi alla behöva en extra dos romantik för att tina upp i vintermörkret. Här kommer några av 2000-talets mest episka kärleksbrev i litteraturen.

Bokappen Nextory slår ett slag för sann romantik denna alla hjärtans dag och har listat utdrag från några av de mest episka kärleksbreven i modern litteratur.

Romantiska och erotiska böcker hetare än någonsin

mest romantiska eböcker

En ny kartläggning* från Nextory visar också att det är hetare än någonsin att läsa och lyssna på romantiska och erotiska böcker. Totalt sett har läsandet och lyssnandet på romance och erotik ökat med hela 26 procent i appen under 2021 jämfört med året innan.

Några av de mest populära böckerna under förra året var “Den saknade systern” av Lucinda Riley och “En annorlunda allians” av Julia Quinn.

Kärleksbrevet är ett återkommande inslag i romantiska böcker och Nextory vill verkligen slå ett slag för att ägna sig åt lite old school, hederlig romantik i år. Skippa dyra presenter och middagar. Sätt dig istället ner med papper och penna, och ös ur dig vackra ord till dina käraste. Nextory har listat utdrag från några episka brev för att sätta igång din fantasi, säger Carolina Laurén, PR-ansvarig på Nextory.

2000-talets mest episka kärleksbrev


♥ Från Will Traynor till Louisa Clark i Livet efter dig av Jojo Moyes
Ditt namn är ristat i mitt hjärta för evigt. Jag visste det första gången jag såg dig, med dina konstiga kläder, dina dåliga skämt och din totala oförmåga att dölja dina känslor. Du har ändrat mitt liv så mycket mer än jag kan ändra ditt.

♥ Från Allie Hamilton till Noah Calhoun i Dagboken av Nicholas Sparks
Jag älskar dig medan jag skriver det här brevet och jag kommer att älska dig när du läser det – när och var det än är. Förlåt om jag inte kan säga dig det. Jag älskar dig innerligt, min käre man. Du är och har alltid varit den ende.

♥ Från Hazel Grace Lancaster till Augustus Waters i Förr eller senare exploderar jag av John Green
Men Gus, min älskade, jag kan inte beskriva hur glad jag är för vår lilla oändlighet. Jag skulle inte byta ut den mot någonting i hela världen. Du gav mig en evighet under de utmätta dagarna och jag är tacksam.

♥ Från Lara Jean Song Covey till Josh Sanderson i Till alla killar jag gillat av Jenny Han
Jag gillade dig först. Du borde ha varit min. Och om det hade varit jag skulle jag ha packat ner dig i min väska och tagit dig med mig, eller vet du vad, jag skulle ha stannat. Jag skulle aldrig ha lämnat dig. Aldrig någonsin, inte för något.

♥ Från Gerry Kennedy till Holly Kennedy i PS. Jag älskar dig av Cecelia Ahern
Men jag är bara ett kapitel i ditt liv, det kommer många fler. Kom ihåg våra underbara minnen, men var inte rädd för att skapa nya. Tack för att du gjorde mig den äran att vara min fru. För allt är jag dig evigt tacksam. Närhelst du behöver mig, kom ihåg att jag finns hos dig.

Fakta om erotik och romance:

  • Januari och juli är de månader då flest läser och lyssnar på erotik och romantik.
  • Onsdagar är den veckodag då flest väljer att konsumera erotiska och romantiska titlar.
  • Flest läser och lyssnar på erotiska och romantiska böcker vid midnatt.

*Om kartläggningen: 

Kartläggningen är baserad på Nextorys egen statistik bland användare som läst och lyssnat på böcker inom kategorierna ’Erotik’ och ’Romance’ under 2020 och 2021. Justeringar för ökningar av användare i tjänsten har gjorts för att siffrorna ska vara jämförbara. Böcker inom ‘Erotik’ och ‘Romance’ är endast tillgängliga i appens vuxenprofiler.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *