5 snygga badbyxor till sommaren

snyggaste badbyxor sommaren 2020

Igår gick vi igenom sommarens snyggaste shorts, men som vädret varit de senaste dagarna börjar det också vara dags för sommarens första dopp. Idag är det därför dags att ta fram sommarens snyggaste badbyxor för årets strandsäsong.

Till denna säsong ser vi många klassiska modeller av badbyxor. Orlebar Brown har med sin 1960-tals modell Bulldog varit en riktig trendsättare gällande badbyxor under senare år. En av de absolut snyggaste av klassiska modeller av badbyxor.

Från flera andra märken kan vi nu se flera liknande modeller där designen av allt att döma hämtats från 1960-talets glada dagar på franska rivieran.

Orlebar Brown

snyggaste badbyxor sommaren 2020

Här har vi en nyhet med en uppdaterad variant av den klassiska Bulldog-modellen från Orlebar Brown. Bland detaljerna märks stilfulla revärer längs ytterbenet och de guldfärgade side-adjusters som kommit att bli kännetecknande för modellen.

Morris Heritage

snygga badbyxor sommaren 2020

Den som söker ett billigare alternativ till den klassiska Bulldog-modellen från Orlebar Brown hittar detta i modellen Sirmione från Morris Heritage. Även på denna modell hittar du side-adjusters i midjan. Dessa badbyxor finns även i en stilfull olivgrön färg.

Sunspel

sunspel badbyxor

Brittiska Sunspel är främst känd som premiumtillverkare av underkläder och sin klassiska Riviera piké. Men med dessa badbyxor som andas 1930-tal visar de att de även har snygga plagg att bjuda på inom badmodet.

Vilebrequin

sommarens trendfärg 2020 badshorts

Franska Vilebrequin grundades i St Tropez 1971 och är känt för sina exklusiva badkläder. Här har vi badbyxor från märkets Save the Ocean-kollektion, där plaggen är tillverkade av 100% återvunnen polyester som plockats upp av fiskare i Medelhavet. Denna modell kommer även i sommarens stora trendfärg orange.

Nikben

snygga badshorts sommaren 2020

Ett par badshorts i lekfullt mönster från svenska NIKBEN. Från märkets sommarkollektion hittar vi många snygga modeller denna sommar som garanterat kommer att göra dig till en av strandens mest sprudlande färgklick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *