Snygga badbyxor till sommaren – här är de bästa modellerna!

Det finns ett större intresse än på länge för strandmode bland män. Efter flera år med restriktioner finns nu en längtan efter att slippa ut och resa och njuta av varmare väder. Därför har det blivit dags att ta fram sommarens snygga badbyxor för årets strandsäsong 2022.

Tidigare har vi presenterat både snyggaste shorts och snygga solglasögon för våren och sommaren. Nu har turen kommit till ett annat självklart sommarplagg – badbyxorna.

Snygga badbyxor herr 2022

Till denna säsong ser vi många klassiska modeller av badbyxor. Orlebar Brown har med sin 1960-tals modell Bulldog varit en riktig trendsättare gällande badbyxor under senare år. En av de absolut snyggaste bland klassiska modeller av badbyxor.

Från flera andra märken kan vi nu se flera liknande modeller där designen hämtats från 1960-talets glada dagar på den franska rivieran. Vi ser också att några modeller av badbyxor där inspiration hämtats från 1930-talet med ännu kortare modeller än vi vant oss med från tidigare år.

Här har du de snyggaste badbyxorna för sommaren 2022.

Orlebar Brown – brittisk klassiker

snygga badbyxor sommaren 2022

Ett absolut måste för den som vill klä sig klassiskt på stranden är dessa dressade badbyxor från Orlebar Brown. Modellen Bulldog är ännu idag märkets storsäljare som kommit i många olika versioner och färger. Här märks framförallt de stiliga side-adjusters som kommit att bli kännetecken för modellen.

En nyhet hos Orlebar Brown för vår- och sommarkollektionen 2022 är deras Deauville-kollektion, där du hittar många snygga strandplagg. Här finns bland annat dessa badbyxor i retromodell med klara vibbar från 1930-talets badmode. Till vänster ser vi de korta badbyxorna Bassett med midjebälte och till höger modellen Setter med stilfulla detaljer som snörning i midjan.

Sunspel – badbyxor från klassisk Bond-film

badbyxor james bond

2011 tog anrika brittiska Sunspel fram en modell av badbyxor inspirerad av den modell Sean Connery bar i filmen Thunderball. Dessa är en av de stiligaste modellerna du kan bära på stranden även 2022. Den passar även lika bra att använda sig av utanför stranden tack vare den skräddade designen.

Till sommarkollektionen 2022 hittar du också modellen i navy samt en läcker murgrön färg.

Ripa Ripa – inspiration från italienska 1960-talet

eleganta badbyxor 2022

Italienska Ripa Ripa tillverkar badbyxor med design inspirerad av Medelhavet och det italienska 60-talet. Här ligger fokuset på en ledig elegans, modern estetik och italienskt hantverk. Det unika med badbyxorna från Ripa Ripa är att tyget är mjukt som bomull, men med snabbtorkande egenskaper.

Polo Ralph Lauren – badbyxor i bäckebölja

sommarens snyggaste badbyxor 2022

Ett material som verkligen kan rekommenderas på sommarplagg är bäckebölja. Speciellt på badbyxor är det ett oerhört skönt tyg att använda sig av. Denna klassiska modell från Polo Ralph Lauren finns i många olika färger och tyger. Vi gillar speciellt den lite högre midjan som ger ett klassiskt uttryck.

Vilebrequin – fransk elegans på stranden

snyggaste badbyxor för män sommaren 2022

Franska Vilebrequin grundades i St Tropez 1971 och är känt för sina exklusiva badkläder. Här har vi badbyxor från märkets Save the Ocean-kollektion, där plaggen är tillverkade av 100% återvunnen polyester som plockats upp av fiskare i Medelhavet.

OAS – snygga badbyxor med lekfull design

snygga badbyxor herr 2022 mönster

Till sist har vi kommit fram till två svenska märken som tagit Resort-marknaden med storm. Här har vi ett par badbyxor från OAS i snabbtorkande polyester. Det som utmärker badbyxorna från OAS är både stilren design och lekfulla mönster. Ett utmärkt val för dig som vill sticka ut lite extra på stranden! Denna modell finns i många olika mönster.

The Resort Co – stilrena badbyxor av hög kvalitet

snygga badshorts herr 2022

Ett annat svenskt märke som tagit fram flera snygga kollektioner inom badmode senaste säsongerna är The Resort Co. Här hittar du bland annat denna modell av badbyxor med side-adjusters för reglering av midjevidd. En modell som rätt långt påminner om Orlebar Browns klassiska Bulldog. Dessa badbyxor finns i tre olika färger.

Morris – korta badbyxor med vintagedesign

Till sommarkollektionen 2022 har Morris satsat på en modell av korta badbyxor med stilig vintage-design. Här märks en framficka samt eleganta sommarfärger som mintgrön och blekt blå färg.

CDLP – unika skimrande badbyxor

Ett sista märke som vi tipsar om med unika badbyxor är svenska premiummärket för underkläder CDLP. I utbudet för sommaren 2022 hittar du bland annat dessa i en snabbtorkande samt återvunnen nylonväv med lyster. Oerhört sköna badbyxor tack vare det mjuka och sidenliknande tyget!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *