7 bästa hotellbarerna att sippa martinis och leva ut din inre agent med stil

bästa hotellbarerna i Sverige

För att fira den efterlängtade premiären av allas vår favorit spionfilm, har Hotels.com® listat de bästa hotellbarerna för gäster som vill sippa på martinis och leva ut sin inre spion. Vill du fantisera om en alternativ karriär, hoppas du stöta på en välklädd agent eller vill du bara unna dig en stark cocktail? Oavsett anledning, handlar denna höst enbart om spioneri, martinis och hur man blir den perfekta agenten. 

Kristallkronor, lyxiga sammetssoffor och bartendrar finklädda till tänderna, dessa påkostade barer får oss att säga “reporting for duty” snabbare än bokstaven “M”!  

Oavsett om du reser i september eller planerar att leva ditt bästa hotellliv i Sverige, är det lätt att hitta rätt boende med Hotels.com. Och du blir till och med belönad* för det. 

1. Cadierbaren, Grand Hôtel, Stockholm

bästa hotellbarer sverige

Stockholm, Loved By Guests rating 9.4

Cardierbaren på Grand Hotel är ett absolut måste för en äkta spionfilmentusiast! Baren på Stockholms mest anrika hotell lockar kändisar från världen över och erbjuder lyxens lyx och martinis av absolut högsta klass. Så sätt på dig din ultimata undercover klädsel, blicka ut över Stockholm och gör dig redo för nästa uppdrag.  

 Grand Hôtel Stockholm är tillgängligt för bokning från 3127 SEK per rum och natt¥.

2. Guldbaren, Nobis Hotel, Stockholm

bästa hotellbarer i sverige 2021

Stockholm, Loved By Guests rating 8.8

För en spion, sekretess är ytterst viktigt, så varför skulle baren du går till vara annorlunda? Den från tak till golv förgyllda Guldbaren på Nobis Hotel är den perfekta baren för spioneri där andra gäster lätt förtrollas av dess extravaganta interiör. Avnjut en martini i en perfekt agentmiljö och spana efter andra spioner i baren.   

Nobis Hotel Stockholmär tillgängligt för bokning från 2190 SEK per rum och natt¥.

3. Papillon, Bank Hotel, Stockholm

bästa hotellbarerna i Sverige

Loved By Guests rating 9.6

Det finns få barer som Papillon på Bank Hotel. En lyxig atmosfär av mahogny, marmor och guld får dig direkt att känna som du är på ett ytterst viktigt uppdrag. Glid fram till baren, yttra självsäkert orden ”shaken, not stirred” och slå dig ner i den bekväma barstolen. Här kan du pusta ut efter dagens spioneri och förbereda dig för nästa.  

Bank Hotel är tillgängligt för bokning från 2430 SEK per rum och natt¥.

4. Watson’s Bar, Hotel Rival, Stockholm

bästa hotellbarerna i sverige

Loved By Guests rating 9.4

Sammet, dekadens och spioneri. Watsons bar på Hotell Rival ger direkt känslan av att vara huvudrollsinnehavaren i den ultimata agentfilmen. Förutom att få en högklassig Martini i handen, är det här stället för att ha det avtalade mötet med din avhoppade kollega eller din nästa rekrytering.

Hotel Rival är tillgängligt för bokning från 1695 SEK per rum och natt¥.

5. Cocktailbaren, Hotel Diplomat, Stockholm

bästa bond hotellbarer sverige

Loved By Guests rating 9.2

 Det finns ingen bättre bar att smutta på en martini än i Cocktailbaren på Hotel Diplomat. Självklar lyx och flärd gör det till det perfekta stället att avnjuta en drink efter ett uppdrag i Hennes Majestäts hemliga tjänst och om Martini inte är din kopp te, ta ett glas av deras finaste whiskey. 

Hotel Diplomat är tillgängligt för bokning från 2253 SEK per rum och natt¥.

6. Bar Amuse, Hotel Pigalle, Göteborg

bästa hotellbar i sverige

Loved By Guests rating 9.2 

 Spioneri i en lyxig art-deco miljö. På Bar Amuse mitt i hjärtat av Göteborg kan du enkelt försvinna in i interiören och sippa på din Martini samtidigt som du skannar av rummet. Beställ in lite franska ostar, memorera dina repliker och samla energi för morgondagens bravader.

Hotel Pigalle är tillgängligt för bokning från 1444 SEK per rum och natt¥.

7. Ling Long, Story Hotel Riddargatan, Stockholm

hotellbarer james Bond

Loved By Guests rating 8.4

En äkta spion förflyttar sig snabbt mellan länder, världsdelar och uppdrag. På Story Hotels lyxiga bar Ling Long finner du tydliga asiatiska influenser i både drinkar och mat – och såklart serveras en martini av hög klass! Slå dig ner i den bekväma soffan, håll utkik efter smyglyssnare och smält in i den internationella miljön.

Story Hotel Riddargatan är tillgängligt för bokning från 1395 SEK per rum och natt¥.

*Undantag gäller. Värdet för dina belöningsstämplar motsvarar snittpriset för de 10 nätter du samlar in. Skatter/avgifter betalas vid varje belöningsnatt som du löser in. En avgift på 45 kronor debiteras för varje belöningsnatt som inlöses, såvida den inte löses in i appen då det inte tillkommer några avgifter. Se villkoren: https://sv.hotels.com/customer_care/terms_conditions.html

¥De angivna priserna exkluderar skatter och avgifter. Angivet pris för dubbelrum (2 personer) är korrekta från och med 16 september 2021 och är beroende av tillgängligheten.

Observera att Hotels.com inte har någon kommersiell anslutning eller koppling till Bond-filmerna. 

Observera att kontrollera de senaste öppningstiderna för hotellen på Hotels.com. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *