Årets bästa kväll – The Best Night by Jägermeister 5 juni 2021

stockholm under stjärnorna 2021

Efter ett helt års uppladdning är det äntligen dags för årets bästa kväll. The Best Night by Jägermeister är en digital festival som livesänds från Stockholm Under Stjärnorna den 5 juni 2021. Festivalen hostas av Anis Don Demina med spelningar av Timbuktu & MASAKA Trio, Tove Styrke, Mwuana, Rebecca & Fiona, Jeremy Olander och MOLØ.

The Best Night by Jägermeister annonserades för över ett år sedan som något att se fram emot i tider av social distansering och ett nedstängt nattliv. Uppladdningen inför festkonceptet, som fått växa och utvecklas under året, har bestått av flertalet spelningar och initiativ för att stötta nattlivet.

the best night by Jägermeister

Uppladdningen inleddes med två livestreamade fester med Studio Barnhus från Adam & Albins sommarkoncept Ön och fortsatte med bland annat Save the Night Graffiti Live Sessions, United We Stream, Best Nights Collection Streetwear, Vivrant Winter Camp, Vivrant at the Lockdown och hyllningsfilmen Ode to Nightlife. 

The Best Night 2021 by Jägermeister

The Best Night 2021 by Jägermeister är en festival utformad efter rådande restriktioner. Festivalen livesänds på Jägermeisters YouTube-kanal från en studio på Stockholm Under Stjärnorna (SUS). Kvällen bjuder på en line-up med några av Sveriges största och mest intressanta artister.

Under kvällen spelar Timbuktu & MASAKA Trio, Tove Styrke, Mwuana, Rebecca & Fiona, Jeremy Olander och MOLØ samt Oliver Storgärds och Viggo Dyst, en digital upplevelse där Anis Don Demina guidar tittarna genom kvällen.

Uppladdningen inför årets bästa fest har varit lång och fylld med aktiviteter. Vi har kunnat ge tillbaka till det hårt prövade nattlivet och samtidigt bjudit på fantastiska musikupplevelser. När vi nu bjuder in till The Best Night by Jägermeister vill vi passa på att tacka alla vi arbetat med, som tillsammans gjort uppladdningen och den kommande festivalen möjlig, trots prövande omständigheter. Vi ser positivt på framtiden och hoppas att långa nätter är nära. Den 5 juni är tillägnad natten, säger Daniel Bengtsdahl, Brand Manager på Jägermeister. 

Spelningarna sänds dels direkt från studion på SUS men även från unika utvalda platser som knyter ann till Jägermeister och artisterna. 

Timbuktu masak trio stockholm under stjärnorna 2021
Timbuktu & MASAKA trio Bild: Andreas Svensson

Förfesten till The Best Night 2021 sänds från producentlägret Around the Clock (A.T.C) som hålls vid en avlägsen fiskestuga vid sjön Ejen utanför Leksand och bjuder på musik från lägerdeltagarna Oliver Storgärds och Viggo Dyst.

MWUANA
MWUANA

The Best Night by Jägermeister är en del av Jägermeisters långsiktiga initiativ #SAVETHENIGHT. Jägermeister är djupt rotade i nattlivet. Att göra det möjligt för människor att njuta av de bästa nätterna i deras liv – nu och i framtiden – är kärnan i varumärket. Projektet syftar därför till att stötta och ge tillbaka till de människor som gör nattlivet möjligt.

The Best Night by Jägermeister

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *