Armand Duplantis blir varumärkesambassadör för Eton

Armand duplantis Eton samarbete
Foto: Milad Abedi

Den svensk-amerikanska stavhopparen och världsrekordinnehavaren Armand “Mondo” Duplantis blir varumärkesambassadör för Eton. Samarbetet är det första av sin sort i Etons nära hundraåriga historia där stavhopparen blir ett återkommande ansikte i varumärkets kommunikation på den globala marknaden under kommande säsonger.

Med en imponerande meritlista vid enbart 22 års ålder är USA-födda Armand Duplantis idag en hyllad idrottare med stora framtidsplaner. Hans engagemang och beslutsamhet tillsammans med hans positiva personlighet har gjort honom till en populär profil på sociala medier och en inspiration för idrottare och andra världen över.

Armand Duplantis samarbete med Eton
Foto: Milad Abedi

I Armands portfölj av samarbetspartners finns idag ett fåtal noggrant utvalda varumärken, där Eton blir det första mode och livsstilsvarumärket som han samarbetar med.

– Jag har alltid haft en förkärlek till mode och möjligheten att representera ett så anrikt varumärke som Eton är både smickrande och spännande. För mig står Eton för modern lyx och kvalitet med en autentisk passion som jag beundrar och kan relatera till, säger Armand Duplantis.

Samarbetet har en solid grund i en gemensam tro på engagemang, beslutsamhet och viljan att konstant sträva mot nya höjder. Mondo är också en självklar representant för Etons kärnvärden som trovärdighet, positivitet, och passion för det man gör, själva hantverket.

– Med sin dedikation och passion för det han gör förkroppsligar Mondo Etons etos. Hans roll som ambassadör är en viktig milstolpe i varumärkets historia, en reflektion av vad Eton är idag, och våra ambitioner för framtiden. Vi är hedrade över att få teama upp med Armand och är övertygade om att han kommer att göra ett stort avtryck på Eton och våra kunder. Vi ser fram emot att vara en del av hans kommande framgångar, säger David Thörewik, CEO för Eton.

armand duplantis David Thorewik_CEO_eton
Foto: Milad Abedi

Det långsiktiga samarbetet innefattar kampanjer och event där Mondo kommer att synas globalt på olika plat- tformar i Etons skjortor och kollektioner. Den första kampanjen lanseras under 2022 och är en del av varumärkets strategi för att attrahera nya kundsegment, stödja den fortsatta tillväxten och varumärkeskännedomen globalt.

Om Eton

Eton är ett ledande globalt skjort- och accessoarmärke för män grundat 1928 i Gånghester, Sverige. Med fokus på kvalitet, innovation och stil designar och skapar Eton skjortor för alla tillfällen i livet, från den dressade skjortan till lyxiga casualskjortor, samt frack- och smokingskjortor. Accessoarer i högsta kvalitet utgör det perfekta komplementet.

Eton når sina kunder i 50 länder i världen genom sin officiella onlinebutik, egna butiker i New York, London, Stockholm, Malmö, Köpenhamn och Frankfurt samt i många av världens mest prestigefulla varuhus, inklusive NK, Harrods, Selfridges, Nordstroms, Saks Fifth Avenue, Galeries Lafayette, Le Bon Marché, La Rinascente, och KaDeWe.

Läs mer på etonshirts.com.

Om Armand Duplantis

Armand Duplantis
Bild: Getty Images

Armand Duplantis, född 1999 i Lafayette, Louisiana är en svensk-amerikansk höjdhoppare, OS-guldmedaljör och världsrekordhållare. Armand innehar för nuvarande världsrekordet i både utomhushopp på 6,15 meter samt inomhus på 6,18 meter – taget då han bröt världsrekordet två gånger på en vecka. Med en amerikansk pappa och en svensk mamma representerar Armand det svenska landslaget.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *