Nu lanserar Eton även badshorts

badshorts sommaren 2021

Svenska Eton har verkligen blivit ett märke att räkna med under senare år. Speciellt gällande sommarmode. Redan förra året lanserade märket en rad snygga överskjortor och pikétröjor till vår- och sommarsäsongen. Till denna säsong har Eton ökat takten och nu hittar man många olika plagg hos det klassiska märket.

Eton är kanske främst känt för sina skjortor och accessoarer av hög kvalitet. Nu har vi dock kunnat märka en ändring i strategin där märket lanserat många andra klassiska plagg. Pikétröjor med öppen krage och överskjortor i linne är två nyckelplagg för sommaren 2021. Nu kommer ytterligare ett plagg som är ett måste när sommarvärmen äntligen kommit till Sverige.

Badshorts från Eton

Nu har det blivit dags för en hy Etonpremiär. Det handlar om ett par badshorts i elegant funktionstyg med quick dry-effekt. Det är Etons bidrag till den mest eleganta sommaren 2021. Det handlar om badshorts med en stilren passform i italienskt techmaterial, som även kan bäras som shorts. Shortsen är sydda i ett exklusivt, tekniskt tyg som torkar snabbt.

badshorts sommaren 2021

Ett av våra hetaste stiltips för en dag på stranden är att bära dessa badshorts tillsammans med terryskjorta i frottétyg och sandaler som från t.ex. Birkenstock. Det är en stil du även kan bära på terrassen efter att du badat färdigt. Badshortsen hittar du både med breda ränder och kreativa mönster, två av de hetaste trenderna gällande badbyxor sommaren 2021.

snygga badshorts sommaren 2021

Övriga snygga plagg från Eton sommaren 2021

Som nämnt har Eton flera snygga plagg för sommaren 2021. Överskjortorna i linne är riktiga mästerverk. Även deras pikétröjor med öppen krage är något du bör satsa på om du vill klä dig klassiskt snyggt denna sommar.

inspiration mode för män sommaren 2021

Redan förra sommaren lanserade Eton Terryskjortor i frottétyg och denna sommar hittar även resortskjortor i frottétyg med Camp Collar-krage i flera av säsongens trendfärger. Om du vill ha en snygg tröja till stranden är detta ett hett tips vid sidan om mer traditionella pikétröjor. Inte minst tack vare den öppna knäppningen.

snygga sommarplagg för män 2021
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *