Årets julklapp för tankspridda snusare

julklappar för snusare 2020

Många av Sveriges drygt en miljon snusare kan nog känna igen sig i att snusdosan ibland kommer på vift. Nu finns lösningen på problemet – ett specialdesignat snusskåp, där man kan förvara en reservdosa. Snusskåpet har tagits fram av Swedish Match och finns i fem olika färger.

I en fartfylld, ständigt uppkopplad, vardag med många bollar i luften är det kanske inte så konstigt att vi ibland glömmer var vi lade mobiltelefonen, plånboken, nycklarna – eller snusdosan.

Snusskåp för extradosor

julklapp för snusare 2020

Borttappade snusdosor är ett vanligt samtalsämne mellan kunderna och personalen i våra egna butiker. Då tänkte vi att vi skulle försöka råda bot på det problemet genom att ta fram ett snusskåp där man kan ha en extradosa tillhands, säger Karin Pauli, marknadschef för Swedish Match Sverige.

Snusskåpen är handgjorda i Sverige och finns i färgerna svart, svart/orange, blå, grön och gul. De säljs i en begränsad upplaga i Swedish Match egna butiker i Stockholm, Göteborg, Lund och Åre.

snusskåp julklappar för män 2020

Snusskåpet är tillverkat av träfiber med en dörr i plexiglas och hängs enkelt upp på väggen. På insidan sitter en hållare som passar för en extra snusdosa.

Fakta om snusskåpet

Mått: 21 x 28 cm
Vikt: 1 kg
Material: Handgjorda i lackad träfiberskiva och plexiglas
Färger: Svart, svart/orange, blå, grön, och gul
Pris: 299 kr

bästa julklappar för män och snusare 2020

Snusskåpet går att köpa i Swedish Match egna butiker i Stockholm, Göteborg, Lund och Åre. Upplagan är begränsad. Adresser till Swedish Match butiker: https://www.swedishmatch.se/vara-butiker/

Ytterligare julklappstips för snusare

Om du söker efter ytterligare julklappstips för de som gillar snus, så har vi här några idéer. För den som gillar att läsa om snus kan vi också tipsa om artikeln Ett besök på snus- och tändsticksmuseum.

Lyxig snusdosa med gravyr

lyxig snusdosa med gravyr

Ska man snusa så kan man lika bra göra det med stil. Hos Medgravyr.se hittar du flera eleganta dosor tillverkade i aluminium med lock där använda prillor kan förvaras.

Denna dosa håller snuset torrt och dosan luktfri. Dosan finns i tre olika färger; guld, blå och svart. Den levereras i presentkartong och med ett designredskap du kan själv enkelt välja den text som skall finnas på locket.

Boken om snus

bästa julklappar för snusare 2020

Under hösten kom den reviderade utgåvan av den populära boken Snus!

Svenskt snus har en särställning i världen och utvecklas dessutom hela tiden genom noggrant val av tobak, väl utprovade smaksättare och högkvalitativa produktionsmetoder. Hos stora och små producenter arbetar masterblenders kontinuerligt för att ta fram nya, spännande snuser – allt baserat på över 200 år av världens bästa snuskunnande.

Här lär du dig också hur du provar och bedömer snus. Den beskriver konsten att njuta av det genom råd om köp och förvaring. Det finns ett unikt provningsavsnitt med över 300 poängsatta snuser.

Den här boken handlar om dagens moderna snussorter, hur de görs, vem som gör dem och vilka faktorer som påverkar resultatet. Här finns också snusets historia, dess myter, motgångar och framgångar. En perfekt julklapp för alla snusare!

Bok om hur du gör eget snus

hur man gör eget snus

Här tipsar vi om en bok som inte ännu givits ut men som är värd att hålla ögonen på den kommer ut i slutet av mars 2015

Boken Eget snus innehåller allt du behöver veta för att du också ska bli självförsörjande på ekologiskt snus. Här ges råd och tips om odling och skörd, snusframställning, recept och smaksättning.

Allt baserat på en kombination av författaren Per Englunds egna erfarenheter och på de hundratals timmar han plöjt ner såväl i jorden som i otaliga kanaler i jakten på relevant och användbar information.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *