Bästa jultröjor för herr

bästa jultröjor herr

Under julen bjuder vi ofta lite extra på oss själva, säger lite snällare saker till varandra, och tar på oss lite mjukare kläder. Gärna en stickad tröja, gärna även så rolig och färgglad som möjligt.

Det finns de som påstår att jultröjan kommer från fenomenet ”ful jultröja” som växte fram i början av 2000-talet. Det sägs även att den första officiella julfesten med fula jultröjor som tema gick av stapeln 2002 i Vancouver, Kanada.

Ugly Christmas Sweater Party har anordnats officiellt varje år sedan 2007 och har blivit en händelse för människor i Vancouver som dessutom fått ett gott syfte. Eventet har vuxit och förutom festen anordnas även ett fem kilometer långt välgörenhetslopp, där deltagarna smyckar ut sig själva i fula jultröjor och springer till förmån för svårt sjuka barn.

Bill Cosby anses vara inspiratören till den fula jultröjan. Ständigt iklädd en stickad tröja eller kofta blev han allas mysfarbror. När den fiktiva familjen Huxtable firade jul, kunde man räkna med att pappa Bill bar en stickad tröja med snöflingor eller andra 80-tals doftande julmönster på.

Jultröjor för herr

jultröja herr

Idag är det lite roligt och coolt att bära en fuljul tröja. För dig som vill bejaka detta fullt ut är det bra att berätta att den fula jultröjan har fått en egen dag. Varje år, den tredje fredagen i december är dagen att ringa in i kalendern. Vem är fulast i jul? Eller med tanke på den vändande trenden, vem är snyggast i jul?

Hur ska årets bästa jultröjor för herr se ut? Vilken färg och material har du tänkt dig? Det finns många olika alternativ. En klassiskt röd jultröja för herr som symboliserar det vi tänker på när vi säger ”jul” och som passar varje tillfälle. Den kan vara mysig, röd, med jultomten som motiv eller en glad Rudolf. Jultröjor för herr bjuder definitivt på riktig julstämning!

Du kan hitta alltifrån roliga motiv till klassiskt stickad design – vår kollektion med jultröjor för herr innehåller en rad olika plagg som passar varje smak och tillfälle. 

klassisk jultröja herr

Från mysiga familjemiddagar till julfesten på jobbet och partykvällar med kompisarna: en jultröja för herr är din bästa kompis under den mysiga julsäsongen. I kategorin med herrtröjor hittar du både tröjor med klassiska julmotiv som snögubbar, granar och renar såväl som jultröjor med tv-spelskaraktärer och superhjältar.

En av de mest populära jultröjorna för herr är den klassiska röda och gröna tröjan. Denna tröja är inte bara snygg utan även bekväm att ha på sig. En annan bra modell av jultröja för herr är den svarta och gråa tröjan. Denna modell passar perfekt till de flesta typer av byxor, både jeans och chinos.

jultröjor för herrar

Oavsett vilken typ av jultröja du väljer, så är det viktigt att du köper en tröja i rätt storlek. Det är inte roligt att ha en tröja som är för liten eller för stor. En tröja som sitter tight på kroppen kommer inte bara se obekväm ut, utan kan även vara skadlig för din hälsa. 

Köp därför alltid en jultröja i rätt storlek! Då blir både du och dina julkläder nöjda.

Vi hoppas att du har kunnat hitta inspiration i den här artikeln till vilken typ av jultröja du ska köpa! Glöm inte att det viktigaste ändå är att ha roligt under julfirandet! God jul!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *