Här är produkterna som håller kläderna fräscha under semestern

Bästa klädvårdsprodukter för resor

När du packar med dig kläder för semesterresan finns det mycket att tänka på. Trots det glömmer vi ofta några viktiga detaljer som kunde minska på packningen och samtidigt hålla kläderna fräscha. Här tar vi fram bästa klädvårdsprodukter för resor.

Hållbarhet är en stor trend inom herrmode just nu. Som en del av detta är det många som köper kläder av hög kvalitet snarare än billiga slit-och-släng-plagg. Om du äger kvalitetsplagg behöver du även se till att ta hand om dem på bästa sätt. Det förlänger livslängden på plaggen och gör så att du slipper köpa nytt.

Bästa klädvårdsprodukter för resor

Bästa klädvårdsprodukter för resor

Det har skett mycket inom klädvård de senaste åren och numera finns klädvårdsprodukter för många ändamål. Många av dessa lämpar sig också för både kortare och längre resor. Du kan alltså ta med dem oavsett om det handlar om en jobbresa på några dagar eller en semesterresa på flera veckor.

Handsteamer – mångsidig klädvårdsprodukt för resor

Bästa klädvårdsprodukter för resor

Det är många som frågar om man kan resa med en steamer? Om det handlar om en handsteamer är detta absolut möjligt eftersom den är tillräckligt liten att plocka med i resväskan.

Ångan hos en steamer tar bort veck och skrynklor. Den är även bra att använda när du behöver fräscha upp plagg från dålig lukt. Det kan vara bra att ha koll på vattenkvaliteten till den destination du reser till, för att slippa eventuella problem som kalkrester kan medföra. Det finns skilt steamvatten som du vid behov kan plocka med dig, men det går även bra att handla destillerat vatten vid närmaste matbutik.

Fabric Spray – perfekt för att fräsch upp plagg

spray som fräschar upp kläder

Fabric Spray är ytterligare en bra produkt att plocka med på resan om du tänker använda kläder i flera dagar utan att tvätta. Detta ger dina kläder en fräsch doft av mysk och ros.

Lint Brush – avlägsna hår och ludd från kläderna

lint brush för kläder

En Lint Brush är ett bättre alternativ till den klädvårdsrulle med klistrig tejpremsa som många använder sig av. Denna avlägsnar hårstrån, damm, ludd och mjäll från textiler utan att lämna några spår på dina plagg. Några svep med denna fräschar upp plaggen igen.

Pocket Brush – liten klädborste för resor

Bästa klädvårdsprodukter för resor

Som vi nämnt tidigare var klädborsta något som nästan alla män ägde tidigare, men som allt färre äger i dagens läge. En mindre modell av klädborste är praktisk att plocka med på resan och tar bort t.ex. hårstrån från jackor och kavajer samt lera från jeans.

Sykit – fixa dina kläder vid behov

litet sykit för resor

En annan produkt som bör finnas i varje mans garderob är ett sykit. Det hör också till att du kan grunderna i hur du använder detta sykit för mindre lagning av kläderna.

Speciellt för en längre resa är det bra att ha med ett sykit om du behöver fixa till något på dina plagg. Steamerys Sewing Kit har ett smidigt och resevänligt tygfodral som är inspirerat av traditionella japanska knivfodral.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *