Bästa klockuppdragare för dina automatiska klockor

bästa klockuppdragare för automatiska klockor 2022

Om du äger en automatisk klocka är det en bra idé att även införskaffa en klockuppdragare så att du inte behöver lägga tid på att dra upp den manuellt. Här tar vi fram bästa klockuppdragare för automatiska klockor 2023.

Vi har tidigare redogjort för världens mest klassiska herrklockor på marknaden. Alla dessa klockor har automatiska urverk, vilket innebär att de har en rotor som drar upp en fjäder som i sin tur ser till att klockan tickar utan batteri. Automatiska klockor är de mest eftertraktade bland samlare och definitivt något du bör satsa på om du vill samla på klockor och ser det som en investering.

Bästa klockuppdragare för automatiska klockor 2023

Om du har en klocka med ett automatiskt urverk behöver du dock röra på den för att hålla igång klockan. Om du inte gör det kommer den att stanna och du behöver dra igång den manuellt igen. Det finns dock en lösning på detta problem – klockuppdragare. Här tar vi fram bästa klockuppdragare för automatiska klockor 2022.

Detta är en genial lösning för dig som vill undvika att klockan stannar. Vanligen fortsätter automatiska klockor att gå i ungefär 36 timmar efter att du tagit den från handleden, men med klockuppdragare behöver du alltså inte tänka på detta.

Här är bästa klockuppdragare på marknaden just nu.

Orbit Watch Winder

bästa klockuppdragare Watch Winder för automatiska klockor 2023

En av de klockuppdragare som rönt stor uppmärksamhet på marknaden under de senaste åren är Orbit Winder. Denna uppfinning efterliknar rörelsen hos en Tourbillon – en av de mest avancerade uppfinningarna i klocktillverkningens historia.

Orbit Watch Winder är handgjord och designad i Finland och kombinerar lyx och elegans i ett. Med sin gyroskopiska rörelse och polerade koncentriska ringar i rostfritt stål är det också en både unik och stilig inredningsdetalj för hemmet.

bästa klockuppdragare för automatiska urverk 2023

Förutom själva funktionen med att hålla igång dina automatiska klockor är det också ett av de stiligaste sätten att förevisa dina dyrgripar. Orbit Watch Winder finns i tre olika färger: svart, björk och valnöt.

Swiss KubiK

klockuppdragare watch winder Rolex klockor 2022

Den mest kända aktören bland Watch Winders på marknaden är ändå Swiss KubiK. De är också kända som märket med de mest pålitliga klockuppdragarna i världen. Dessa är både lätta att använda och ett bekvämt sätt att hålla liv i din automatiska klocka.

watch winder rolex klockor

Denna klockuppdragare finns i många olika färger och för den som söker klockuppdragare för Rolex-klockor är detta ett populärt val.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *