Nischade tandkrämsmärken som du vill visa upp

nischmärken tandkräm

De flesta av våra inköp för munhygien består oftast av att köpa det som råkar finnas på butikshyllan. Men vi borde börja bry oss lite mer om vad vi sätter på våra tandborstar. Här lista vi bästa nischmärken för tandkräm, som genast kommer att göra ditt badrum snyggare!

Vanliga tandkrämsmärken är inte alltid de mest estetiskt tilltalande och även om de är effektiva är de helt enkelt inte snygga i våra badrumsskåp. Det finns dock nischmärken som är redo att gå i strid i både hygienens och estetikens namn. Med kryddor som lakrits, kryddnejlika och kanel, med antibakteriella och upplyftande egenskaper och med en vacker presentation kommer ditt toalettskåp och ditt leende alltid att se bra ut.

Nedan följer några av våra favorittuber med tandkräm som är både effektiva och fantastiskt eleganta.

Här hittar du ytterligare badrumsklassiker

Marvis, Italien (1958)

nischmärken tandkrämer

På varumärkets webbplats beskrivs produkterna som fräcka, ikoniska och originella. Italienska kultmärket Marvis är förmodligen den mest glamorösa tandkrämen som finns på marknaden. Du hittar smaker som Amarelli lakrits, jasmin och ingefära och den är förpackad i en fashionabel silvertub med färgkoordinerat lock.

Företaget har nyligen uppdaterat sin formel, de har lagt till fluorid och tagit bort skadliga parabener. Den är behaglig att använda och självklart är den ett stort nöje att titta på på din badrumsbänk.

Bästa nischmärken för tandkräm

För dig som vill prova alla finns nedan ett presentpaket som innehåller alla 7 smaker av Marvis tandkräm. Det finns även flera nyheter från märket som kan vara intressanta att pröva. Du hittar numera också munvatten från Marvis. Detta är definitivt ett av de snyggaste och bästa nischmärken för tandkräm.

Pasta del Capitano, Italien (1905)

Bästa nischmärken för tandkräm

Pasta del Capitano 1905 har rötter från början av 1900-talet och tandkrämen är en hantverkstradition som påverkat det italienska samhället från generation till generation

Pasta del Capitano 1905 från familjen Ciccarelli är en hyllning till historien och det tidlösa arvet. En premiumserie av lyxiga tandkrämer förpackad i italiensk elegans. Du hittar flera olika smaker och även munvatten i utbudet.

Dr. Sheffield’s, USA (1850)

Tandläkarduon Sheffield, far och son, uppfann den första tandkrämen och tandkrämen i en tub, inspirerad av sonens resor till Europa när han såg målare som sprutade ut färg ur en liten silvertub.

Hela sortimentet av Dr. Sheffields tandkräm är certifierat enligt Natural Products Associations strikta normer och innehåller ingen fluorid, GMO, syntetiska rengöringsmedel eller skumbildare, och inga konstgjorda färgämnen, aromer eller sötningsmedel. Den är säker att använda för barn från tre år och uppåt.

Euthymol, USA (1896)

Euthymol tandkräm online

Denna tandkräm i ljusrosa färg som kommer i en förpackning från första världskriget smakar som en amaro, en italiensk likör med en aning mynta. Den är antiseptisk och fluoridfri.

Det här märket är numera ganska svårt att hitta. Det enklaste sättet att få tag på en är förmodligen från Amazon.

Cuoto Pasta Dentifrica, Portugal (1932)

bästa nischmärken för tandkräm

Denna medicinska tandkräm skapades av dr Alberto Ferreira Couto den 13 juni 1932 i Porto, Portugal. Han och hans vän, en tandläkare, skapade denna tandkräm för att skydda tandköttet mot tandköttsbortfall.

Tandkrämen bekämpar karies och fräschar upp andedräkten utan fluor och parabener. Du kommer att älska den fräcka, mintlika smaken och den nostalgiska retroförpackningen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *