Trailern lanserad för efterlängtade serien Gaslit – Här är nyheterna på STARZPLAY i april

bästa nya serier april 2022

April är en händelserik månad på STARZPLAY. Den 24 april är det äntligen premiär för den omtalade miniserien Gaslit, med Julia Roberts och Sean Penn i huvudrollerna. Här listar vi bästa nya serier och filmer i april 2022 på STARZPLAY.

Förutom världspremiären av Gaslit kan vi även se fram emot säsongsavslutningen av den hyllade ”Power Universe”-serien Power Book IV: Force, producerad av Curtis ”50 Cent” Jackson, med Joseph Sikora i rollen som Tommy Egan. Den 17 april säger vi hej då till första säsongen, men fans världen över behöver inte misströsta. I veckan offentliggjordes nämligen att serien är klar för andra säsong.

Bästa nya serier från STARZPLAY i april 2022

Den internationella premiumstreamingstjänsten STARZPLAY har verkligen tagit Sverige med storm efter att den lanserades här. Här är det du har att se fram emot på STARZPLAY under april.

Gaslit – tillgänglig 24 april

bästa nya serier april 2022

Gaslit ger en modern synvinkel på Watergateskandalen och fokuserar på den oberättade historien och dess bortglömda karaktärer. I serien får vi bland annat följa Nixons opportunistiska underordnade och deras fanatiska anhängare som är medhjälpare till brottet, men även visselblåsarna – som så småningom får hela administrationen att krascha. 

Serien belyser främst Martha Mitchell (spelad av Julia Roberts), hustru till Nixons lojala kampanjförordnade och tidigare justitieminister John Mitchell (spelad av Sean Penn). Martha är en frispråkig societetskvinna från Arkansas, känd för sin stora personlighet och oförmåga att hålla inne på sina åsikter. 

bästa serier april 2022

Trots hennes partitillhörighet blir hon den första personen att officiellt slå larm om Nixons inbladning i Watergateskandalen, som i sin tur leder till att både presidentskapet och hennes privatliv faller samman.

bästa serier april 2022

Som justitieminister är John Mitchell både Nixons mest betrodda rådgivare och bästa vän. Han är temperamentsfull, grov i mun och hänsynslös – men också hopplöst förälskad i sin frispråkiga fru. Han kommer i sinom tid att tvingas välja mellan Martha och president Nixon. I ”Gaslit” får vi också se Dan Stevens som “John Dean”, Betty Gilpin som “Mo Dean”, Shea Whigham som “G. Gordon Liddy” och Darby Camp som “Marty Mitchell”. ­
 
“Gaslit” är baserad på den första säsongen av den kritikerrosade podcasten ”Slow Burn” och är skapad och producerad av Robbie Pickering. Matt Ross har regisserat och producerat. Sam Esmail och Chad Hamilton är exekutiva producenter under produktionsbolaget ”Esmail Corp”. 

nya serier att se fram emot i april 2022


Julia Roberts är exekutiv producent under hennes egna produktionsbolag ”Red Om Films”, tillsammans med co-exekutiva producenterna Lisa Gillian och Marisa Yeres Gill. ”Anonymous Content” och ”Slate’s” Gabriel Roth och Josh Levin agerar också verkställande producenter. Leon Neyfakh, som skapade podcasten var också involverad och konsulterade under projektet. ”Gaslit” produceras av UCP, en division av Universal Studio Group, för STARZ.

Power Book IV: Force – streamas nu, säsongsfinal 17 april

force powerbook IV

När Tommy Egan anländer till Chicago har han klippt banden och sagt hejdå till New York för alltid. Nu siktar han på att bli stadens största knarklangare. Väl insyltad i navet av Chicagos droghandel drar han till sig uppmärksamheten från stadens största langare, vilket skapar lönsamma allianser men även dödliga fiender.

Tommy skapar en komplicerad relation till CBI, Chicagos mest respektingivande gäng som leds av ex-fången Diamond Sampson och hamnar även i konflikt med ledaren för ”The Irish Mob” (Irländska maffian), Walter Flynn och hans två barn.

Nya avsnitt varje söndag.

Power Book II: Ghost säsong 2 – streamas nu

power book II Ghost streaming

”Power Book II: Ghost” tar sin start med Tariq, som fortfarande är på rymmen från sitt arv som ännu plågar honom. Tariq måste göra stora uppoffringar för att rädda sin familj. Han vänder sig till MacLean, Saxe och Tate. Men dessa val kommer med ett pris.

Så han faller åter tillbaka i att göra affärer med The Teiadas. Monet ifrågasätter Tariq för vad som är bäst för hennes familj. Bru och Diana betvivlar hennes varje steg, speciellt när Monet väljer att återigen lita på Cane.

När hon nu gör det, så finner sig Monet till sängs med Mecca. Vilket tvingar Monet att förlita sig på Tariq, som måste bestämma sig för vad han vill och vad han är villig att uppoffra för att få det.

Nytt avsnitt varje söndag.

Vida säsong 3 – tillgänglig 1 april

Systrarna Emma och Lyn Hernandez återvänder i den tredje säsongen av ”Vida” på en våg av framgång. Baren är en hit och deras kärleksliv blomstrar – tills de upptäcker en välbevarad familjehemlighet.

Hela säsong 3 tillgänglig från 1 april.

Howards End – tillgänglig 1 april

Systrarna Schlegel är två självständiga och okonventionella systrar som söker kärlek och mening medan de navigerar genom en ständigt föränderlig värld.

Hela säsongen är ute nu.

Ambitions – streamas nu

Ambitions utforskar de sexiga, bedrägliga intrigerna av kärlek, makt och politik i USAs hetaste stad: Atlanta, Georgia.

Hela säsongen är tillgänglig nu.

Filmer

bästa nya filmer i april 2022

Love in the time of Cholera – 1 april

Efter att hennes man dör, dyker Ferminas beundrare upp för att förföra henne. Detta är startskottet för en serie tillbakablickar som sträcker sig över 50 år och berättar historien om Ferminas förhållanden.

Marrowbone – 1 april

En ung man och hans tre yngre syskon håller sin älskade mors död hemlig. Men under tiden plågas de av en ondskefull närvaro i den enorma herrgården där de bor.

School Dance – 1 april

Förstaårsstudenten Jason har precis funnit sina drömmars tjej. Men för att vinna hennes hjärta måste han bevisa att han har vad som krävs för att vara med i skolans hetaste dansgrupper.

Så tittar du på STARZPLAY

STARZPLAY finns tillgängligt som app för iOS och Android. Den kan laddas ned på iPhone, iPad och en mängd olika Android-enheter. Upp till fyra användare kan njuta av underhållningen samtidigt samt möjligheten att titta på utvalda serier och filmer nedladdade i offlineläge.

I appen presenteras personliga rekommendationer baserade på vad du tittat på tidigare och du kan enkelt välja önskat språk för ljud och undertexter.  I Sverige erbjuds STARZPLAY-appen till kunder för 59 kronor per månad. 

  • Ladda ner för iOS HÄR
  • Ladda ner för Android HÄR
  • Prenumeranter som tittar på STARZPLAY via Apple TV kan njuta av sina favoritfilmer och serier, både online och nedladdat till offlineläge. Detta kan göras på Iphone, Ipad, Apple TV och utvalda Smart TV:s från Samsung.
  • Efter lanseringen av den tidiga kollektionen av STARZPLAY-innehåll, som lanserades på alla fem nordiska marknader, på NENT Groups streamingtjänst Viaplay under 2022. Den fulla STARZPLAY-tjänsten kommer nu också att bli tillgänglig genom STARZPLAY-segmentet på Viaplay, lika så integrerad i Viaplays katalog för alla prenumeranter att ta del av, utan extra kostnad. 
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *