Allt för den odlingsintresserade – Bästa produkter för hemmaodling

bästa produkter för hemmaodling och trädgård 2021

Pandemin har sått ett frö med ökat intresse för växtlighet och fritidsodling i våra sinnen. Odlingskurser är fullbokade och fröpåsarna går åt i rasande takt, men på Amazon.se finns en rad olika alternativ för att lätt komma igång med den nyfunna förälskelsen – både för amatörer och proffs, som vill piffa till hemmet och trädgården under årets hemester!

Här kommer våra tips på de bästa produkter för hemmaodling och trädgård sommaren 2021.

snygga blomhyllor på nätet

Yaheetech – En elegant blomhylla med plats för nya växter som samtidigt tar inredningen till nya höjder!

smart garden odling hemma

Smart Garden – Om man inte har lyxen med en egen trädgård kan man alltid skapa en smart miniatyrträdgård inomhus, som dessutom är betydligt lättare att ta hand om och förbrukar 95% mindre vatten!

behållare som ökar livslängden på örter

Herb Saver – Trött på att dina örter dör ut för snabbt? Genom denna innovativa lösning lever dem tre gånger så länge!

växtväska

Växtväska – Med denna innovativa lösning kan du plantera över mark och lätt skörda potatisar och annat näringsrikt till kvällens sensommarmiddag! Eller varför inte ta med dig odlingen på husbilssemestern?

växttält

Växttält –  Ser du dina växter som dina barn men måste flytta till en lägenhet? Då är detta tältväxthus för inomhusbruk något för dig. Justera temperatur, luftfuktighet, CO2-nivåer och ljusförhållanden enligt dina blommors favoritklimat.

solcellslampor

Solcellslampor – På sensommarkvällen är det alltid mysigt med lite belysning. Dessa små solsällslampor kommer i en rad olika färger som höjer mysfaktorn rejält!

piedestalarmatur för trädgården

Philips Hue Calla – Styr trädgårdslampans sken efter eget bevåg – via mobilen!

bästa hängmatta 2021

Chihee Hängmatta – Funktionell hängmatta för årets bästa ögonblick under hemestern – både inom och utomhus!

bästa verktygskit online 2021

Verktygskit för en billig peng för den som vill få grönare fingrar!

bästa trädgårdsslang 2021

Trädgårdsslang – En smart trädgårdsslang med åtta lägen som dessutom är anpassad trädgårdsmästaren som vill ha mer plats till annat! Slangen blir nämligen tre gånger större när den används.

bästa trädgårdssax 2021

Gardena grässax – Mot en billig peng kommer åt alla svårklippa områden som robotgräsklipparen inte kommer åt. Bladen kan vridas hela 360 grader.

bästa stimulans för rotbildning 2021

Miracle-Gro – För nyförälskade växtfantaster är det smart att få hjälp på traven för att undvika en vissen rabatt. Miracle-Gro stimulerar rotbildning och förbättrar växternas motståndskraft till växlande klimat.

konstgjorda murgrönegirlanger

Vegena – För den late, som fortfarande vill göra fint på uteterassen, finns konstgjorda alternativ med slående likhet till verklig växtlighet!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *