Bästa rea på heminredning sommaren 2022

bästa rea på heminredning sommar 2022

Sommaren är en utmärkt tidpunkt på året att fynda heminredning! Det finns nämligen många olika sajter för heminredning som erbjuder reapriser just nu. Här har vi samlat bästa rea på heminredning sommar 2022.

Detta är en tid på året då många såklart letar efter rea på utemöbler. Men samtidigt är sommaren ett bra tillfälle att leta efter heminredning för innebruk eftersom åtskilliga aktörer erbjuder rea på heminredning online även på dessa prylar.

Bästa rea på heminredning sommar 2022

Här har vi samlat våra favoriter bland de sajter som erbjuder heminredning online billigt just nu.

Läs mer: Heminredning för män

Newport – rea på utemöbler 30-35%

bästa rea på utemöbler sommar 2022

Newport.se firar just nu 7 år med deras webbshop. Det gör de med en Anniversary Sale på 20-50% hela deras exklusiva sortiment. Hit hör bland annat 30-35% rea på utemöbler och 30-50% på soffor och fåtöljer.

Du hittar även upp till 70% rea på kvalitetsinredning i deras outlet – bara för att nämna några avdelningar. Detta är en sajt du bara måste besöka om du letar efter bästa rea på heminredning sommar 2022!

Jotex – 30% rea på alla möbler

bästa rea på möbler sommar 2022

Jotex är känt för sina stiliga och moderna möbler. Nu pågår en kampanj på sidan där du får 30% rea på alla möbler. Det gäller även utemöbler. Även det något väl värt att bekanta sig med om du letar efter snygga möbler till sommaren.

Nordicnest – upp till 50% på svenska designklassiker

rea på glas sommar 2022

Nordicnest firar just nu Sveriges nationaldag med en kampanj som ger dig 10-50% på nästan allt. Hit hör bland annat upp till 45% i rabatt på glas från Orrefors och serviser från Swedish Grace. En rea väl värd att bekanta sig med för dig som planerar att ordna sommarfester!

Kitchentime – rabattstege på Sveriges nationaldag

rea heminredning sverige nationaldag 2022

Även Kitchentime firar Sveriges nationaldag den 6/6 firar vi Sveriges nationaldag och gör det med en festlig rabattstege. Här får du följande rabatter:

  • Steg 1: 25 kr i rabatt när du handlar för minst 300 kr
  • Steg 2: 100 kr i rabatt när du handlar för minst 1000 kr
  • Steg 3: 250 kr i rabatt när du handlar för minst 2000 kr

Denna kampanj är giltig fram till midnatt tisdag 7/6 & gäller ej på produkter från Mateus.

Soffadirekt – upp till 45% rea på soffor

rea på soffor sommar 2022

Hos Soffadirekt.se pågår just nu Living Room Deals. Här hittar du kampanjpriser på upp till 45% för vardagsrummet. Hit hör bland annat stiliga soffor. Kampanjen pågår t.o.m 13/6 med reservation för slutförsäljning och förändringar.

Ellos – bästa rea på textilier och mattor

bästa rea på textilier och mattor sommar 2022


Om du letar efter snygga mattor och textilier på rea är Ellos Home den rätta platsen att söka hos. Just nu får du nämligen upp till 30% i rea på mängder av somriga mattor och textilier på sidan.

Åhlens – upp till 30% rea på heminredning

Åhlens har en skild reasida där du hittar allt möjligt, däribland rea på heminredning. Du hittar allt från bäddset till lampor och andra inredningsprylar på reasidan. Det mest vanliga rean ligger på 30%, men du kan även hitta upp till 40% på vissa prylar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *