Bästa second hand butiker för kvalitetskläder och accessoarer online

bästa second hand butiker för kvalitetskläder online

I takt med ökad miljömedvetenhet och ett ökat intresse för kvalitetskläder har även Second Hand-butiker blivit populärare. Här tar vi fram bästa second hand butiker för kvalitetskläder online 2022.

För den som är intresserad av begagnade kläder på nätet finns ett rätt bra utbud. Det kan dock vara svårare att hitta kvalitetskläder bland allt utbud som finns. Då du satsar på Second Hand-plagg är det nämligen enbart kvalitet du skall satsa på.

Läs mer: Bästa butiker för herrkläder online

Bästa second hand butiker för kvalitetskläder och accessoarer online 2022

Här tar vi fram våra favoriter bland alla nätbutiker som erbjuder Second Hand-kläder online. Det finns ytterst få aktörer som erbjuder endast Second Hand-kläder på nätet. Men det har ju ingen betydelse. De butiker som erbjuder nya kläder har ju betydligt bättre omsättning på kläder och har därmed också bättre utbud än de som endast satsar på denna nisch.

Care of Carl – stort utbud av Second Hand-kläder av hög kvalitet

kvalitetskläder second hand online

Care of Carl är kända som Sveriges främsta aktör gällande kvalitetskläder för män. Care of Carls avdelning Pre-owned öppnade i mars 2021 och är nu en välfungerande marknadsplats både för de som önskar sälja och köpa begagnade kvalitetsplagg online.

Här kan du göra riktiga fynd bland kvalitetsskor från märken som Crockett & Jones och Loake 1880. Även byxor från Incotex och kavajer från italienska märken är något vi rekommenderar att du håller utkik efter.

Oscar Jacobson – Snygga formella herrkläder på Second Hand

En annan framstående herrmodebutik som nyligen öppnat upp en Second Hand-avdelning för kvalitetskläder online är Oscar Jacobson. Det som vi gillar speciellt mycket med denna avdelning är att du hittar plagg från flera av tidigare års populära kollektioner i utbudet.

Många av Oscar Jacobsons stiligaste plagg i tidigare kollektioner har sålts slut snabbt och här kan du få en chans att fynda bland dessa. Det krävs såklart en del tur eftersom även storleken behöver stämma. Det är dock värt att ta en titt på utbudet med jämna mellanrum.

Farfetch – Högklassig Second Hand på väskor och klockor

bästa second hand butiker för kvalitetskläder online

Det finns några kategorier inom herrmodet som är speciellt lämpliga för Second Hand. Hit hör accessoarer som klockor och designerväskor. Faktum är att priserna på många av de föremål som finns på Second Hand gällande dessa två föremål håller andrahandsvärdet väldigt väl.

Det finns t.o.m. märken som ökat i värde från nypris! Hit hör vissa modeller av klockor från Rolex och Patek Philippe samt väskor från Louis Vuitton – bara för att nämna några.

Farfetch är den aktör på nätet med en av de bästa avdelningarna för Second Hand på väskor och klockor för män online. Speciellt nämnda Rolex och Patek Philippe är svåra att hitta i begagnat skick online, men hos Farfetch finns alltid modeller tillgängliga.

Uretvintage.se – Stort utbud av begagnade lyxklockor

bästa sajter för begagnade lyxklockor

En sajt som gått från klarhet till klarhet gällande Second Hand på klockor är Uretvintage.se, systersajt till Uret.se. Här hittar du numera ett stort utbud av lyxklockor från Rolex och Omega.

Just nu får du även rea på klassiker som Omega Seamaster och Constellation, något som är rätt sällsynt då det gäller vintageur.

Klockia.se – Snabbt växande avdelning av begagnade lyxklockor

bästa second hand butiker för kvalitetskläder och accessoarer online

För drygt ett år sedan lanserade även Klockia.se en Pre-owned avdelning för lyxklockor. I dagens läge är detta en väl utbyggd avdelning där du hittar många olika märken.

Audemars Piguet och Jaeger LeCoultre är några av de märken där du hittar ett överraskande bra utbud för att vara så exklusiva märken. Även Omega och Breitling är två märken som är värda att hålla ögonen på när du besöker Pre-owned avdelningen hos Klockia.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *