De 7 bästa webbutikerna för herrkläder online

snyggaste herrmode på nätet
Höstmode från Eton.

Det har blivit dags att uppdatera våra garderober inför hösten. De flesta höst- och vinterkollektioner har nu lanserats hos webbshopparna och det finns därför ett stort utbud av snygga plagg gällande herrmode på nätet just nu.

Vi har skrivit om de största trenderna gällande höstens mode för män tidigare och nämnt de plagg som du måste ha i din garderob till hösten. Nu har vi också kommit ut med en guide med herrmode för hösten och vintern 2021.

På en skild sida uppdaterar vi även kontinuerligt det snyggaste herrmodet som finns på nätet just nu inom olika kategorier.

Snyggaste herrmode på nätet

Det finns mängder av webbutiker med kläder på nätet. Här tar vi de webbsajter som har bästa herrkläder online, oavsett vilka typer av kläder du söker.

Care of Carl – fokus på klassiskt herrmode

snyggt herrmode på nätet

En av våra favoriter är Care of Carl som har skilda avdelningar med allt från italienskt till brittiskt herrmode i sitt utbud. Här märks ett speciellt fokus på klassiskt herrmode med många anrika märken från många olika produktkategorier.

Care of Carl har också lanserat flera nya kategorier under de senaste åren. Senast var avdelningen Luxury Brands, där några av världens lyxigaste märken finns samlade. Du hittar också populära avdelningar som Best of British med brittiskt herrmode, samt Italienska avdelningen med italienskt herrmode. Om du är intresserad av kvalitetsskor bör du definitivt hålla koll på avdelningen Handgjorda skor.

Care of Carl har utmärkt sig som Sveriges främsta företrädare för exklusivt herrmode på nätet. Här kommer med jämna mellanrum nya kläder in i utbudet från världens mest anrika och klassiska märken. För den som söker efter klassiskt herrmode på nätet är Care of Carl det självklara valet!

Fördelar:

 • Sveriges bästa utbud av klassiskt herrmode
 • Kvalitetskläder från världens främsta märken
 • Snygg sida som är lätt att navigera på

Nackdelar:

 • På vissa exklusiva märken är utbudet tunt

Farfetch – Stort utbud av märkeskläder för män

farfetch bästa herrkläder online

En annan sida med exklusiva herrplagg är internationella jätten Farfetch. Du hittar också en svensk sida som håller bra kvalitet – något som är långtifrån en självklarhet när det gäller internationella modesajter.

Till skillnad från ovan nämnda Care of Carl är det ett större fokus på de senaste trenderna hos Farfetch. Det som speciellt imponerar med Farfetch är det enorma antalet kategorier och märken. Oavsett om det handlar om kostymer, skor eller klockor finns det ett stort utbud av snygga märkesplagg.

För den som söker efter plagg med klassiska detaljer som dubbbelknäppta kavajer och rockar är Farfetch det bästa alternativet. Faktum är att du hittar även klockvärldens mest eftertraktade klockmodell Patek Philippe Nautilus hos sajten. Hos Farfetch hittar du också många olika modeller av Rolex. Farfetch är defintivt en av de bästa sajterna för herrkläder online!

Fördelar:

 • Stort antal kategorier och märken
 • Världens lyxigaste märken
 • De senaste trenderna finns alltid väl framme

Nackdelar:

 • Vi saknar en svensk modeguide på sajten

ASOS – Världens främsta inom förmånligt mode på nätet

bästa herrkläder online

ASOS var en av de mest populära modesajterna online redan innan de öppnade sin svenska sida. Det är en position som modejätten endast förstärkt under de senaste åren.

Styrkan hos ASOS ligger i deras förmåga att snabbt svara på trender och samtidigt hålla ner priserna. Det gör man bland annat genom sitt helt egna märke ASOS DESIGN där du hittar mängder av snygga plagg till billiga priser.

Nyligen köpte ASOS även kedjan Topman, vilket ytterligare stärker utbudet. Fokuset ligger på en yngre målgrupp än hos t.ex. Care of Carl och Mr Porter. Det syns även i den stil du hittar på kläderna som du hittar hos ASOS. Här finns mycket av fokuset på de senaste trenderna.

Fördelar:

 • Billigaste kläderna online
 • De senaste trenderna finns snabbt ute
 • Enormt utbud

Nackdelar:

 • Alla märken i utbudet håller inte måttet kvalitetsmässigt

NLY MAN – Mode för överkomliga priser

bästa herrmode på nätet

En oerhört populär sajt för herrkläder online i Sverige är NLY MAN. Fokuset är mode för män mellan 18 och 35 år. Målgruppen är alltså på lite yngre män än hos ovan nämnda Care of Carl. Det märks också i de märken som finns företrädda och på prislappen hos plaggen.

NLY MAN har hela 350 olika varumärken, med kläder, skor, underkläder, accessoarer och sportkläder för alla typer av tillfällen. De får in över 300 nya plagg varje dag (!) från välkända märken som Morris, Tiger of Sweden och Polo Ralph Lauren.

Speciellt för den som söker efter de nyaste trenderna inom Street Style är NLY MAN att rekommendera.

Fördelar:

 • Förmånliga priser
 • Många nyheter varje dag
 • Nya trender väl framme

Nackdelar:

 • Utbudet begränsat inom klassisk herrstil

Mr Porter – internationell sajt för exklusivt herrmode

snyggaste mode för män online

Den sajt som internationellt sett är störst inom exklusivt herrmode är Mr Porter som ofta är först med att erbjuda plagg från unika samarbeten som Orlebar Browns James Bond-kollektion och IWC Schaffhausen x Orlebar Brown.

Här hittar du också märket Kingsman som är en samarbetskollektion för filmen Kingsman.

Det som speciellt imponerar med Mr Porter är deras enorma utbud av exklusiva märken. Kiton och Brioni är två av världens mest exklusiva märken för män och finns båda representerade hos Mr Porter. Det är bara några exempel. Här finns i princip alla de lyxmärken du behöver känna till inom herrmodet.

Glöm heller inte att kolla in avdelningen “Luxury Watches” när du är inne hos Mr Porter. Där finns också bra guider för inköp av lyxklockor.

Fördelar:

 • Enormt utbud av lyxmärken
 • Snygg och stilren sida
 • Bra guider och läsvärda artiklar

Nackdelar:

 • Ingen skild svensk sida

Eton – specialisten inom skjortor och accessoarer

herrmode på nätet höst 2020

Ett märke som ligger i framkant gällande skjortor är Eton som år efter år visar sin kreativa förmåga gällande tyger. Här finns också en stor mängd snygga accessoarer, som slipsar och halsdukar.

Ett fantastiskt plats för alla som söker accessoarer av högsta kvalitet. Under de senaste åren har Eton också tagit fram många nya plagg som särskiljer sig från det ordinära utbudet. Vindvästar och överskjortor i exklusiva material, samt så kallade Terry pikétröjor är bara några exempel.

Eton är även en av de främsta då det gäller att ta fram snygga skjortor i nya material och annorlunda och kreativa mönster.

Fördelar:

 • Snygg sajt som är enkel att navigera på
 • Bra produktbilder och råd som gör köpbeslutet enklare
 • Bra guider för klädvård

Nackdelar:

 • Uppdelning i kategorier kunde göras klarare

Uret – svensk sajt för lyxklockor

lyxklockor på nätet sverige

Vi avslutar med en kategori som egentligen hör under accessoarer. Om du är en klockfantast finns det en svensk sajt framför alla andra. Uret har en imponerande samling av världens mest exklusiva klockmärken i sitt utbud och här hittar du allt från Rolex till Omega. Söker du ännu mer speciella märken som Hublot och Audemars Piguet? Inga problem. Här finns alla de mest eftertraktade bland klockmärken i världen.

Ta också en titt på utbudet av TAG Heuer samt deras modell Monaco. Även olika fabriksnya modeller av Omegas Seamaster och Speedmaster är det värt att hålla koll på.

Fördelar:

 • Imponerande utbud av lyxklockor
 • Bra sorteringsfunktioner som gör det enkelt att hitta modeller
 • Finns även avdelning för begagnade klockor

Nackdelar:

 • Vi saknar guider för köp av klocka

Sammanfattning – herrmode på nätet

Vi ser många exempel på att höst- och vintermode för män 2021 är snyggare än på evigheter. Det finns en sällan skådad detaljrikedom hos plaggen och den som älskar klassiskt herrmode kommer knappast att bli besviken på de plagg vi nu hittar hos ovan nämnda webbshoppar.

Det är också bland nämnda sajter vi hittar det snyggaste herrmodet på nätet just nu om ni frågar oss. Vi har en förkärlek till klassiskt herrmode från anrika märken och då är dessa de mest framstående bland de som erbjuder herrmode på nätet.

Tags from the story
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *