IWC i designsamarbete med Orlebar Brown – Den ultimata sommarkollektionen för män

iwc Orlebar brown collection July 2020

IWC Schaffhausen och Orlebar Brown är två av de främsta märkena inom herrmodet. Till sommaren har båda dessa märken kommit ut med nya kollektioner som verkligen tagit herrstil till en ny nivå.

Nu släpper IWC Schaffhausen och Orlebar Brown en gemensam kollektion. En kollektion med allt som mannen behöver inom kläder och accessoarer för sommaren.

Designsamarbetet mellan IWC och Orlebar Brown

IWC Schaffhausen och Orlebar Brown har valt sommarmånaden juli för att presentera sitt partnerskap med en kapselkollektion innehållande nio herrplagg, den perfekta sommarkollektionen. Här kan du läsa mer om kollektionen på IWC:s hemsida.

Snyggaste klockorna sommaren 2020 IWC nyhet Portugieser yacht club chronograph

IWC lanserar i samband med detta Portugieser Yatch Club Chronograph Edition “Orlebar Brown” tillsammans med kapselkollektionen. Klockan är vattenresistent med marinblå urtavla och en nautisk kronograf, den perfekta klockan för segling och strandhäng.

snyggaste kläder för män sommaren 2020

Orlebar Brown grundades av Adam Brown i London efter att han besökt en 40-års fest där han runt poolen upptäckte han att flera av de, i vanligt fall välklädda vännerna, hade svårt att hitta badkläder som passade deras stil.

Detta blev startskottet för Orlebar Brown då Adam Brown ville skapa något som kan bäras både på stranden samt i sociala sammanhang. Arton månader senare såldes det första paret badshorts från Orlebar Brown.

herrstil inspiration sommaren 2020

Precis som IWC är Orlebar Brown otroligt noggranna när det kommer till vikten av detaljer. Mönstret för badshortsen är skapat från traditionella herrbyxor med justerbara sidoband för den perfekta passformen, och kommer med en 5-årig garanti.

mode för män inspiration sommaren 2020

Varje plagg är skapat för att passa livsstilen hos seglare, äventyrare och utforskare.

IWC och Orlebar Brown är enade av sin passion för hantverk, innovation och kvalitet. Orlebar Brown har skapat sportiga, eleganta fritidskläder och har visat att män kan se eleganta ut i fritidskläder. Företaget är ett av de mest innovativa i sin sektor och fortsätter att sätta höga krav gällande komfort, kvalitet och funktionalitet, säger  Christoph Grainger-Herr, VD IWC Schaffhausen.

snyggast mode för män sommaren 2020

För att markera starten av samarbetet har alltså också IWC lanserat Portugieser Yatch Club Chronograph Edition, ”Orlebar Brown” (ref. IW390704).

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *