Bästa skönhetsprodukter för män – vinnare av Swedish Beauty Awards 2022

bästa skönhetsprodukter för män 2022

Nu har Swedish Beauty Awards 2022 avgjorts. Under en gala på onsdag kväll utsågs vinnare inom 18 kategorier, varav 4 specifikt för män. Här redogör vi för bästa skönhetsprodukter för män 2022.

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Det är samtidigt Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhet och hårvårdsprodukter. Tävlingen i år gick av stapeln för det femtonde året i rad.

Tävlingen arrangeras av KoHF – Kosmetik- och hygienföretagen, en branschorganisation för företag som importerar, tilllverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter som kosmetik och hygienprodukter, tvättmedel och rengöringsmedel i Sverige.

Här hittar du alla som var nominerade till årets bästa skönhetsprodukter 2022

Bästa skönhetsprodukter för män 2022

bästa skönhetsprodukter för män 2022

Här är vinnarna av bästa skönhetsprodukter för män 2022. Juryn består av branschkunniga jurymedlemmar som samtliga har anknytningar inom skönhetsbranschen. Sista anmälningsdag för produkter till juryn skedde 10 december 2021 och produkter som lanserats efter det finns således inte med.

Jurymötet för herrprodukterna skedde 15 februari 2022 och till dessa hör fyra kategorier som är specifikt för män. Men eftersom även flera andra produkter även är intressanta för manlig skönhet har vi valt att inkludera dessa nedan. Här är utvalda vinnare i Swedish Beauty Awards 2022:

Årets Herrprodukt – HAAN Wood Night Hand Sanitizer

bästa skönhetsprodukt herr 2022

Juryns motivering:

Historiskt tuffa tider föder nyskapande innovation. Årets vinnare slår konkurrenterna på fingrarna med effektivitet, väldoft och design som platsar i minsta ficka. Bokstavligt talat en livräddare!

Årets Herrdoft under 700 kr – Burberry Hero

bästa herrparfym 2022

Juryns motivering:

Sofistikerat kryddiga noter av svartpeppar, enbär, bergamott och ceder sätter ribban högt och inspirerar oss att utföra stordåd. Juryns dom är klar och tydlig – här är en äkta vardagshjälte.

Årets Herrdoft över 600 kr – Moncler Pour Homme

bästa herrparfym 2022

Juryns motivering:

Den här doften som tar oss på en doftresa genom snötäckta skogar och berg kniper en rättmätig vinnarplats. En doft i tiden, som när flakongen är tömd, fortsatt lyser upp våra hem.

Årets Rengöringsprodukt – ELEMIS Superfood Fruit Liquid Glow

bästa rengöringsprodukt 2022

Juryns motivering:

Vi applåderar en lika snäll som effektiv vitaminbomb som stärker hudbarriären, förbättrar dess struktur och förvandlar glåmighet till klar och lystrig hy. Resultat: glow, glow, glow! 

Årets Ansiktshudvård 200 – 400 kr – MANTLE The Must Mist

bästa ansiktshudvård 2022

Juryns motivering:

Hud älskar den här kombinationen av lugnande och vårdande ämnen, och dess daggfriska återfuktning med multifunktionell effekt. Doften är dessutom något alldeles extra. Juryn är enig: mist är ett måste!

Årets Ansiktshudvård över 700 kr – MEDIK8 Advanced Day Ultimate Protect SPF 50+

Bästa skönhetsprodukter för män 2022

Juryns motivering:

Smart med handväskevänlig förpackning, och ett innehåll som glider likt siden över huden! Vinnaren är visserligen tuff mot plånboken, men åh så snäll mot huden! 

Årets Kit Schampo/balsam över 600 kr – KÉRASTASE Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur & Fondant Hydratation Essentielle

Bästa skönhetsprodukter för män 2022

Juryns motivering:

Den här duon bjuder på mild och varsam rengöring för såväl hår som hårbotten, samt viktlös återfuktning. Resultatet blir friskt och fylligt hår med härlig stuns och kraft i varje lock. 

Årets Kit Schampo/balsam under 600 kr – AMIKA Bust Your Brass Cool Blonde Repair Shampoo & Conditioner

bästa schampoo 2022

Juryns motivering:

Fräsch doft, snygg flask-design och ett innehåll som rengör, vårdar och motar bort guldiga toner i blonda hår. Ett perfekt produkt-par som platsar i varje ”guldallergikers” badrum!

Årets Hårvård över 300 kr – Shu Uemura Art of Hair Izumi Tonic

bästa hårvård 2022

Juryns motivering:

Wow! Här är ett absolut måste för alla som värnar om att vårda sitt långa hår, där effekten märks redan vid första användningen. Inte undra på att juryn gjorde vågen!                 

Årets Hårvård under 300 kr – Davines Heart of Glass Sheer Glaze

bästa billiga hårvård 2022

Juryns motivering:

Högkvalitativa ingredienser stärker, värmeskyddar och förlänger föningen plus ger en eftertraktad glans som ökar hårfärgens djup. En vinnare som ger håret mycket kärlek!

Årets Styling över 300 kr – R+Co COOL WIND pH Perfect Air-Dry Crème

bästa stylingprodukt 2022

Juryns motivering:

Fint komponerad och väldoftande kräm som ger lätt och luftig känsla. Snälla ingredienser tämjer, ger glans och gör håret enkelt att styla helt utan fön eller värmeverktyg. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *